X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Patch Cable CAT5 RJ45snagl yellow 30m
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
A3L791B30M-YLWS
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0722868214237
Categorie :
Ieder netwerk maakt gebruik van zijn eigen soort kabels. Het meest gebruikte netwerk voor thuis- kantoorgebruik is Ethernet. Voor modern Ethernet heeft u minimaal categorie 5 kabels nodig. Ethernetkabels zijn verkrijgbaar in twee soorten: gewoon en cross-linked. Voor het direct aansluiten van twee computers op elkaar heeft u een cross-linked kabel nodig, voor het aansluiten van een computer op een switch of router heeft u een gewone kabel nodig. Voor de meeste nieuwere Ethernet-apparatuur maakt het niet langer uit of u gewone of cross-linked kabels gebruikt omdat deze apparaten automatisch het type detecteren en hun instellingen hierop aanpassen.
netwerkkabels
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 02 dec 2016 10:53:51
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 41957
Deze statistiek is gebaseerd op de 64669 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 62971 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: • This product is guaranteed for life!
Lange productnaam Belkin Patch Cable CAT5 RJ45snagl yellow 30m:
De korte redactionele beschrijving van Belkin Patch Cable CAT5 RJ45snagl yellow 30m
RJ45 CAT5e-patchkabel, 30 m, geel, snagless gegoten trekontlasting

Marketingtekst Belkin Patch Cable CAT5 RJ45snagl yellow 30m

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin Patch Cable CAT5 RJ45snagl yellow 30m.
Wat is een Category 5e patchkabel? Stel u zo n kabel voor als de straat die de huizen van een bepaald blok verbindt met alle bestemmingen in de stad. Deze kabel wordt gebruikt om alle hardwarebestemmingen in een LAN (Local Area Network) aan te sluiten.
Spuitgiet-getrokken RJ45 Cat 5e patchkabel is ideaal voor toepassing in 10/100 Base-T netwerken. Inclusief RJ45 male-naar-male connectoren en snagless ingeperste trekontlasting.
Connectoren met goudlaagje van 50 micron zorgen voor een signaaloverdracht zonder ruis of vervorming.
Dit product wordt levenslang gegarandeerd!
Getest voor PowerSum.
Ideaal in conjunctie met 10 en 100 Base-T netwerken.
Overtreft de prestatievereisten voor Category 5e.
Korte samenvatting Belkin Patch Cable CAT5 RJ45snagl yellow 30m:
Deze korte samenvatting van de Belkin Patch Cable CAT5 RJ45snagl yellow 30m-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin Patch Cable CAT5 RJ45snagl yellow 30m, Geel, Complete with RJ45 male-to-male connectors
Lange samenvatting Belkin Patch Cable CAT5 RJ45snagl yellow 30m:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin Patch Cable CAT5 RJ45snagl yellow 30m, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin Patch Cable CAT5 RJ45snagl yellow 30m. Lengte snoer: 30 m, Kleur van het product: Geel. Aansluiting(en): Complete with RJ45 male-to-male connectors
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Lengte snoer*
How long the cable is.
30 m
Kleur van het product*
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Geel
Overige specificaties
Aansluiting(en)
Complete with RJ45 male-to-male connectors