X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
BaByliss
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
3041 E
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
3041
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
3030053091806
Categorie :
Electrical device for drying a person’s hair by blowing warm air over it.
haardrogers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door BaByliss: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 13 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 05 dec 2016 13:00:33
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 9940
Deze statistiek is gebaseerd op de 64585 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 13-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 62889 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam BaByliss 3041 E:
De korte redactionele beschrijving van BaByliss 3041 E
3041 E Krulset Proffesional 300 W

Marketingtekst BaByliss 3041 E

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor BaByliss 3041 E.
- 20 professionele rollers: 6 grote, 8 middelgrote en 6 kleine
- 20 metalen klemmen
- Aan/uit-schakelaar
- Schakelaar en indicatielampje
- Temperatuur indicatiepunt op roller
Korte samenvatting BaByliss 3041 E:
Deze korte samenvatting van de BaByliss 3041 E-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
BaByliss 3041 E
Lange samenvatting BaByliss 3041 E:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van BaByliss 3041 E, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
BaByliss 3041 E
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Technische details
Vermogen*
Energy that is produced by mechanical, electrical, or other means and used to operate a device.
300 W
Technische details
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart, Wit