X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
AVM
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
BlueFRITZ! Starter Pack
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
20001644
Categorie :
Device which can access the ISDN. The ISDN is a telephone network which is able to transmit digital data. ISDNs can be accessed through a Basic Rate Interface (BRI) or a Primary Rate Interface (PRI).
ISDN-toegang apparaten
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door AVM: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 02 dec 2016 10:07:28
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 14750
Deze statistiek is gebaseerd op de 64747 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 63045 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam AVM BlueFRITZ! Starter Pack:
De korte redactionele beschrijving van AVM BlueFRITZ! Starter Pack
BlueFRITZ! Starter Pack

Marketingtekst AVM BlueFRITZ! Starter Pack

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor AVM BlueFRITZ! Starter Pack.
De complete BlueFRITZ! pakketten voor een eenvoudige start met draadloos internet en overige draadloze ISDN verbindingen. De BlueFRITZ! alles in één pakketten bevatten een BlueFRITZ! USB en een access point; een AP-X of een BlueFRITZ! AP-ISDN


BlueFRITZ! Starterkit

• bevat BlueFRITZ! AP-X, het access point voor ISDN en Bluetooth
• bevat BlueFRITZ! USB, de client voor pc en notebooks
• verbindt ISDN en internet draadloos met pc en notebook
• inclusief FRITZ!-programma’s en CAPI 2.0
• BlueFRITZ! AP-X met twee a/b poorten en ISDN-USB-controller
• BlueFRITZ! USB stekker slechts 12 gram
• Voor maximaal 7 pc’s/notebooks, tot 100 m reikwijdte
• Voorbereid voor draadloze telefonie over Bluetooth
Korte samenvatting AVM BlueFRITZ! Starter Pack:
Deze korte samenvatting van de AVM BlueFRITZ! Starter Pack-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
AVM BlueFRITZ! Starter Pack
Lange samenvatting AVM BlueFRITZ! Starter Pack:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van AVM BlueFRITZ! Starter Pack, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
AVM BlueFRITZ! Starter Pack
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
AVM BlueFRITZ! ISDN Set
AVM BlueFRITZ! ISDN Set
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
20001652
 —