X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
ASUS
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
WL-ANT168 high-gain antenna
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
WL-ANT168G
Categorie :
Device which creates a wireless network by sending out radio waves across a certain range.
antennes
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door ASUS: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 05 aug 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:40:19
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 25293
Deze statistiek is gebaseerd op de 68241 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 05-08-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66491 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam ASUS WL-ANT168 high-gain antenna Directioneel 6dBi antenne:
De korte redactionele beschrijving van ASUS WL-ANT168 high-gain antenna Directioneel 6dBi antenne
Asus WL-ANT168 high-gain antenna

Marketingtekst ASUS WL-ANT168 high-gain antenna Directioneel 6dBi antenne

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor ASUS WL-ANT168 high-gain antenna Directioneel 6dBi antenne.
Asus introduceert wireless antenneversterkers. De twee nieuwe antennes ondersteunen de nieuwste IEEE 802.11-standaarden en zijn eenvoudig te installeren. De antennes zijn speciaal ontworpen om het uitgaande draadloze signaal én de gevoeligheid van de signaalontvangst te versterken. De Asus WL-ANT168 is een richtantenne die het signaalbereik op bepaalde richtingen kan focussen zodat ook in de moeilijk bereikbare hoeken draadloos kan worden gewerkt. De antennes van Asus zijn voorzien van connectors waarmee zowel de RP-SMA als de RP-TNC-standaard wordt ondersteund en zijn ook geschikt voor draadloze apparaten van andere fabrikanten. Er hoeft geen software te worden geïnstalleerd.
Korte samenvatting ASUS WL-ANT168 high-gain antenna Directioneel 6dBi antenne:
Deze korte samenvatting van de ASUS WL-ANT168 high-gain antenna Directioneel 6dBi antenne-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
ASUS WL-ANT168 high-gain antenna, 6 dBi, Directioneel, RP-SMA
Lange samenvatting ASUS WL-ANT168 high-gain antenna Directioneel 6dBi antenne:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van ASUS WL-ANT168 high-gain antenna Directioneel 6dBi antenne, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
ASUS WL-ANT168 high-gain antenna. Versterking antenne (max): 6 dBi. Soort antenne: Directioneel. Netwerkconnectietype: RP-SMA
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Prestatie
Versterking antenne (max)*
Antenna gain is the measurement of an antenna's ability to amplify the incoming microwave signals in a particular direction, compared with the sensitivity of an isotropic antenna in any direction, or a dipole antenna in the equatorial direction.
6 dBi
Kenmerken
Soort antenne *
Type of antenna, also known an aerial, e.g. external, internal.
Directioneel
Overige specificaties
Netwerkconnectietype
The type of network connection e.g. Ethernet, Wi-Fi.
RP-SMA