Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

ASUS Extreme AX700-X/TD 128MB PCI-E GDDR

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
ASUS
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Extreme AX700-X/TD 128MB PCI-E
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
EAX700-X/TD/128M show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie
De videokaart of grafische kaart is het onderdeel van de computer dat het beeld berekent en waar de monitor op aangesloten wordt. Vooral voor mensen die moderne spellen willen spelen , films willen kijken of met andere multimediatoepassingen willen werken is het van belang een videokaart met een snelle grafische processor (GPU) en een groot videogeheugen te hebben.
videokaarten
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door ASUS: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 8351
Deze statistiek is gebaseerd op de 69327 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 67575 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 11:28:50
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam ASUS Extreme AX700-X/TD 128MB PCI-E GDDR :
De korte redactionele beschrijving van ASUS Extreme AX700-X/TD 128MB PCI-E GDDR

Extreme AX700-X/TD 128MB PCI-E
Meer>>>

ASUS Extreme AX700-X/TD 128MB PCI-E GDDR

De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor ASUS Extreme AX700-X/TD 128MB PCI-E GDDR.
De ASUS Extreme AX700-X is uitgerust met exclusieve ASUS-innovaties en de ATI® Radeon™ X700LE VPU, een "echte" PCI-Express oplossing. De dankzij een krachtige combinatie van de snelste PCI Express-architectuur en rendering pipeline op de markt hoge kwaliteit en betere prestaties leverende Extreme 700-X richt zich op de massamarkt, en is voorzien van verschillende innovatieve technologieën zoals ASUS GameFace Live, ASUS VideoSecurity Online, ASUS OnScreenDisplay, ATI’s SmartShader™ en SmoothVision™. De ASUS Extreme AX700-X levert buitengewone kwaliteit en prestaties voor de meest veeleisende gebruikers van 3D-spellen, streaming media, digitale video en kantoorapplicaties.

Chipset Opties
Aangedreven door ‘s werelds krachtigste PCI-E VPU – de ATI Radeon X700LE VPU
Eigen PCI Express: volledige ondersteuning 16 lane met 8GB/sec bidirectionele piek bandbreedte ondersteuning
SMOOTHVISION™ genereert scherpe en heldere beelden via ingebouwde antialiasing en anisotropische filtering
8 pixel full precision pipelines. Leveren betere prestaties in huidige spellen
OndersteuningMicrosoft® DirectX 9 en OpenGL 1.5.
Korte samenvatting ASUS Extreme AX700-X/TD 128MB PCI-E GDDR:
Deze korte samenvatting van de ASUS Extreme AX700-X/TD 128MB PCI-E GDDR-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
ASUS Extreme AX700-X/TD 128MB PCI-E, 2048 x 1536 Pixels, 400 MHz, 400 MHz, GDDR, 128 Bit
Lange samenvatting ASUS Extreme AX700-X/TD 128MB PCI-E GDDR :

ASUS Extreme AX700-X/TD 128MB PCI-E. Maximum resolutie: 2048 x 1536 Pixels, Front-side bus processor: 400 MHz, Grafische adapter RAMDAC: 400 MHz. Grafische adapter, soort geheugen: GDDR, Geheugenbus: 128 Bit

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van ASUS Extreme AX700-X/TD 128MB PCI-E GDDR, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Thanks for ordering a data-sheet fix by Icecat.

Your data-sheet will be described/fixed in couple of days.

Processor
Maximum resolutie *
De maximale grootte in beeldpunten (pixels) van de afbeelding die het apparaat maakt. Hoe groter de maximale resolutie, hoe beter de beeldkwaliteit.
2048 x 1536 Pixels
Front-side bus processor
A computer communications interface used to connect the processor to the rest of the computer, except the cache (and possibly other processors).
400 MHz
Grafische adapter RAMDAC
400 MHz
Geheugen
Grafische adapter, soort geheugen *
Het soort geheugen dat de videokaart gebruikt. Het ene type geheugen is sneller dan het andere. Vaak is er een combinatie van vast videogeheugen (Video-RAM of VRAM), en dynamisch toegewezen algemeen systeemgeheugen (UMA). \n\nEnkele begrippen: RAM staat voor Random Access Memory, SDRAM = synchronous dynamic RAM, DDR = double-data-rate/dubbele datasnelheid.\n\nUMA staat voor Unified Memory Architecture, en is een computer memory architectuur die ervoor zorgt dat de graphische processor gebruik kan maken van het algemene systeemgeheugen.
GDDR
Geheugen
Geheugenbus *
Hardware and software that connects the main memory to the memory controller in computer systems. Originally, general-purpose buses like VMEbus and the S-100 bus were used, but to reduce latency, modern memory buses are designed to connect directly to DRAM chips, and thus are designed by chip standards bodies such as JEDEC.
128 Bit
Poorten & interfaces
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
VGA Output (Standaard 15-pin D-sub)
DVI Output (DVI-I)
2e VGA Output
Overige specificaties
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
Yes
Source Testseek-samenvatting Average rating
Updated:
2016-11-14
Testseek heeft 2 proffesionele recensies verzameld voor ASUS Extreme AX700-X/TD 128MB PCI-E GDDR. Het gemiddelde van deze proffesionele recensies is 79 van de 100. De gemiddelde score geeft aan hoe profesionals dit product waarderen. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
79%
X