X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
ASUS
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Radeon 9200SE 128MB
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
A9200SE/TD/128M show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie :
De videokaart of grafische kaart is het onderdeel van de computer dat het beeld berekent en waar de monitor op aangesloten wordt. Vooral voor mensen die moderne spellen willen spelen , films willen kijken of met andere multimediatoepassingen willen werken is het van belang een videokaart met een snelle grafische processor (GPU) en een groot videogeheugen te hebben.
videokaarten
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door ASUS: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 08 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:34:15
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 8068
Deze statistiek is gebaseerd op de 68106 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 08-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66362 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam ASUS Radeon 9200SE 128MB GDDR videokaart:
De korte redactionele beschrijving van ASUS Radeon 9200SE 128MB GDDR videokaart
128 MB MEMORY, RADEON 9200SE, AGP, TV-OUT, 128MB DDR

Marketingtekst ASUS Radeon 9200SE 128MB GDDR videokaart

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor ASUS Radeon 9200SE 128MB GDDR videokaart.
Aangedreven door ATI®'s Radeon™ 9200 SE Visual Processing Unit. De ASUS Radeon 9200SE/TD levert uitstekende beeldkwaliteit en zeer goede prestaties voor meeslepende gameplay en zakelijke toepassingen. De kaart is voorzien van technologische hoogstandjes zoals ATI's SMARTSHADER™, SMOOTHVISION™, FULLSTREAM™ en ASUS' GameFace™. Deze middenklasse kaart op het gebied van prijs, presteert bovengemiddeld en heeft een prijs - prestatieverhouding die te vergelijken is met de duurste klasse videokaarten.

De DVI-D digitale output levert helder beeldsignaal voor betere beeldkwaliteit. De TV output is ideaal voor gebruikers die een presentatie of games weer willen geven op een groot scherm. Met de meegeleverde GameFace software en de zeer goede prestaties, is de ASUS Radeon9600SE/TD de perfecte videokaart voor 3D gamers.


ATI Radeon 9200SE VPU (Visual Processing Unit)
SMARTSHADER™ verzorgt programmable shader mogelijkheden voor beter visueel realisme
SMOOTHVISION™ genereert scherpe en heldere afbeeldingen met ingebouwde anti-aliasing en anisotropic filtering
FULLSTREAM™ verwijdert blokkerige beeld-effecten bij streaming Internet video
VIDEOSHADER™ integreert shader eigenschappen voor verbeterde weergave van digitaal en high definition videobeelden.
HYDRAVISION™ verzorgt multi-monitor management
Microsoft® DirectX 8.1 en OpenGL ondersteuning
AGP 8X ondersteuning
Korte samenvatting ASUS Radeon 9200SE 128MB GDDR videokaart:
Deze korte samenvatting van de ASUS Radeon 9200SE 128MB GDDR videokaart-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
ASUS Radeon 9200SE 128MB, 2048 x 1536 Pixels, 200 MHz, 400 MHz, GDDR, 64 Bit, AGP 8x
Lange samenvatting ASUS Radeon 9200SE 128MB GDDR videokaart:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van ASUS Radeon 9200SE 128MB GDDR videokaart, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
ASUS Radeon 9200SE 128MB. Maximum resolutie: 2048 x 1536 Pixels, Front-side bus processor: 200 MHz, Grafische adapter RAMDAC: 400 MHz. Grafische adapter, soort geheugen: GDDR, Geheugenbus: 64 Bit. Soort aansluiting: AGP 8x
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Processor
Maximum resolutie*
De maximale grootte in beeldpunten (pixels) van de afbeelding die het apparaat maakt. Hoe groter de maximale resolutie, hoe beter de beeldkwaliteit.
2048 x 1536 Pixels
Front-side bus processor
A computer communications interface used to connect the processor to the rest of the computer, except the cache (and possibly other processors).
200 MHz
Grafische adapter RAMDAC
400 MHz
Geheugen
Grafische adapter, soort geheugen*
Het soort geheugen dat de videokaart gebruikt. Het ene type geheugen is sneller dan het andere. Vaak is er een combinatie van vast videogeheugen (Video-RAM of VRAM), en dynamisch toegewezen algemeen systeemgeheugen (UMA). \n\nEnkele begrippen: RAM staat voor Random Access Memory, SDRAM = synchronous dynamic RAM, DDR = double-data-rate/dubbele datasnelheid.\n\nUMA staat voor Unified Memory Architecture, en is een computer memory architectuur die ervoor zorgt dat de graphische processor gebruik kan maken van het algemene systeemgeheugen.
GDDR
Geheugen
Geheugenbus *
Hardware and software that connects the main memory to the memory controller in computer systems. Originally, general-purpose buses like VMEbus and the S-100 bus were used, but to reduce latency, modern memory buses are designed to connect directly to DRAM chips, and thus are designed by chip standards bodies such as JEDEC.
64 Bit
Poorten & interfaces
Soort aansluiting *
AGP 8x
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
1x VGA Output
1x DVI Output
1x TV Output
Overige specificaties
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
Yes