X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
ASUS
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Mimic CX200 Internet Camera
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
90QC01AN1NUAU30
Categorie :
Een \'webcam\' is een digitale videocamera die u direct op uw computer of netwerk aan moet sluiten en die niet los te gebruiken is. Ze worden voornamelijk gebruikt voor videobellen en -chatten via de computer. Leuk als u uw verre vrienden of familie wilt zien tijdens het bellen/chatten! De netwerkversies worden voornamelijk gebruikt als (goedkope) beveiligingscamera.
webcams
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door ASUS: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 23 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:19:01
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 8565
Deze statistiek is gebaseerd op de 67999 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 23-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66256 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam ASUS Mimic CX200 Internet Camera:
De korte redactionele beschrijving van ASUS Mimic CX200 Internet Camera
Mimic CX200 Internet Camera

Marketingtekst ASUS Mimic CX200 Internet Camera

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor ASUS Mimic CX200 Internet Camera.
ASUS Mimic CX200 is een compacte standalone webserver, geschikt voor videosurveillance op afstand. Deze is overal ter wereld toegankelijk via een standaard browser na invoer van het IP-adres, account en wachtwoord. Elk systeem biedt ondersteuning voor een additionele USB PC-camera, zij het regulier, infrarood of pan-tilt. Dankzij z’n ingebouwde webserver kan de ASUS Mimic CX200 videobeelden rechtstreeks streamen naar het Internet, zonder dat dit via een computer hoeft te gaan.

De ASUS Mimic CX200 is voorzien van Windows-gebaseerde software waarmee de gebruiker streaming video rechtstreeks kan archiveren naar de harde schijf. De zelfde software laat de gebruiker tevens meerdere camera’s in de gaten houden op één scherm.

Hoofdkenmerken:

- Ingebouwde Webserver.
- LCD-scherm toont het IP-adres, Subnet Mask en Gateway.
- Ondersteuning tot 30 Remote Viewers voor elke camera.
- Maximaal 8 gebruikersaccounts en wachtwoorden.
- 1 extra USB-poort voor PC-camera.
- Motion JPEG streaming video.
- Ondersteuning PoE (Power over Ethernet).

ASUS Mimic CX200 als een Surveillancesysteem op Afstand:
Zodra ASUS Mimic CX200 is geïnstalleerd, kan de gebruiker elke aangesloten PC-camera controleren door gebruik te maken van een standaard web browser. De gebruiker kan deze camera’s eenvoudigweg controleren en bedienen door het op het LCD getoonde IP-adres in te voeren in een browser.
Korte samenvatting ASUS Mimic CX200 Internet Camera:
Deze korte samenvatting van de ASUS Mimic CX200 Internet Camera-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
ASUS Mimic CX200 Internet Camera, 640 x 480 Pixels, 0 - 60 °C, 10 - 90 procent, Zilver, CMOS, LCD
Lange samenvatting ASUS Mimic CX200 Internet Camera:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van ASUS Mimic CX200 Internet Camera, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
ASUS Mimic CX200 Internet Camera. Maximale videoresolutie: 640 x 480 Pixels, Temperatuur, in bedrijf: 0 - 60 °C, Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf: 10 - 90 procent. Kleur van het product: Zilver, Type beeldsensor: CMOS. Beeldscherm: LCD, Minimale systeemeisen: ActiveX Sun Java, Voldoet aan industriestandaarden: IEE802.3 10BASE-T, IEE802.3u 100BASE-TX, IEE802.3af
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Prestatie
Maximale videoresolutie*
This is the maximum resolution of video images. Resolution is a measure of the degree of detail visible.
640 x 480 Pixels
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
0 - 60°C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 90 procent
Design
Kleur van het product*
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zilver
Type beeldsensor
A sensor is a convertor than measures a physical quality (light, temperature etc.) and displays this electronically on a device.
CMOS
Overige specificaties
USB
Yes
Overige specificaties
Internetverbinding noodzakelijk
Yes
Beeldscherm
De gebruikte beeldschermtechnologie. Flat screen technologies zoals Liquid Cristal Display (LCD) en Thin Film Transistor (TFT) technologie zijn de trend.
LCD
Minimale systeemeisen
ActiveX
Sun Java
Ondersteunde netwerkprotocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
HTTP, TCP/IP, UDP, SMTP, PPPoE, DDNS, DNS Client, SNTP, BOOTP, DHCP, FTP, SNMP
Voldoet aan industriestandaarden
Lijst met industriestandaarden waaraan het product voldoet.
IEE802.3 10BASE-T, IEE802.3u 100BASE-TX, IEE802.3af
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
USB