X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
ASUS
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DRW-1608P3S
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
90-D40430-UAN
Categorie :
Met deze drives kunt u DVD\'s en/of CD\'s lezen en (her)schrijven in veel verschillende formaten. Let u bij DVD branders op het verschil tussen DVD+R en DVD-R, vaak kunnen branders niet allebei de formaten schrijven, soms ook wel. Als u een DVD brander koopt die slechts één van deze twee formaten kan schrijven moet u bij het kopen van beschrijfbare DVD\'s altijd opletten dat u de juiste schijfjes koopt. Nieuwere DVD spelers kunnen ook Dual Layer DVD\'s beschrijven, deze schijfjes hebben een capaciteit van 8.5GB in plaats van de gebruikelijke 4.7GB. DVD spelers/(her)schrijvers kunnen over het algemeen ook CD\'s lezen/(her)schrijven. \
De gebruikte snelheidsaanduidingen werken op de volgende manier: een 40x (spreek uit als "40 speed") CD brander kan veertig maal zo snel CD\'s branden als een ouderwetse audio-CD speler ze kon lezen, wat overeenkomt met 40 x 150 KB/s = 6 000 KB/s. Eén DVD speed is gelijk aan 1350 KB/s, dus 9 keer zo snel als één CD speed. Een 16x DVD speler is dus even snel als een 16
optische schijfstations
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door ASUS: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:30:26
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 7609
Deze statistiek is gebaseerd op de 68081 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66337 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam ASUS DRW-1608P3S:
De korte redactionele beschrijving van ASUS DRW-1608P3S
DRW-1608P3S- 2 MB, Enhanced-IDE (ATAPI), DVD±RW (±R DL)

Marketingtekst ASUS DRW-1608P3S

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor ASUS DRW-1608P3S.
Multifunctioneel: (X Multi)
Max. 16X DVD±R / 8X DVD+RW / 6X DVD-RW / 8X DVD±R (DL)
Max. 40X CD-R / 32X CD-RW
Max. 16X DVD-ROM / 40X CD-ROM
Max: 5X DVD-RAM Schrijven / Lezen

Over-Speed Branden
Brandt 2,4X DVD±R (Double Layer) Schijf op 4X / 6X / 8X Snelheid
Brandt 8X DVD±R Schijf op 16X Snelheid

Liquid Crystal Tilt – Precisie op oneffen schijven
LCT (Liquid Crystal Tilt) technologie biedt verbeterde pick-up kop nauwkeurigheid tijdens opnemen of afspelen op schijven met ongelijke kromming en dikte.

FlextraLink™ Buffer Underrun Foutpreventietechnologie
Ingebouwde FlextraLink™ voorkomt dat gebruikers te maken krijgen met buffer underrun-problemen en maakt een eind aan het creëren van onbruikbare schijven. Gedurende het brandproces controleert FlextraLink™ voortdurend de status van de gegevensbuffer en zorgt zo voor de beste brandkwaliteit op hoge snelheid.

FlextraSpeed™ Optimale Schrijfsnelheid Aanpassingstechnologie
Ingebouwde FlextraSpeed™ en AI Auto Speed Adjustment Technologie verbeteren de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid tijdens het lezen en (her)beschrijven van een breed aanbod van gecertificeerde media in verschillende formaten. FlextraSpeed™ controleert continue de opnamemedia en stelt de optimale schrijfsnelheden in om de beste brandkwaliteit te garanderen. ASUS’ in eigen beheer ontwikkelde FlextraSpeed™ gebruikt minimale systeembronnen zodat de PC volledig operationeel blijft en beschikbaar voor andere applicaties, zelfs tijdens het brandproces.

Superieure Stabiliteit met DDSSII
De DDSSII-technologie is ontwikkeld om de door de spindelmotor veroorzaakte vibratie en resonantie tussen onderdelen, alsmede tussen de drive en PC-behuizingen, te minimaliseren. Het door ASUS gepatenteerde DDSSII stabiliseert de pick-up kop, zowel horizontaal als verticaal, en bereikt zo preciezere tracking en focus, terwijl vibratie en het door de op hoge snelheid draaiende spindelmotoren veroorzaakte lawaai worden verminderd.

Korte samenvatting ASUS DRW-1608P3S:
Deze korte samenvatting van de ASUS DRW-1608P3S-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
ASUS DRW-1608P3S , Zilver, Lade, Verticaal/Horizontaal, EIDE/ATA, 2 MB, 60000 uur
Lange samenvatting ASUS DRW-1608P3S:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van ASUS DRW-1608P3S, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
ASUS DRW-1608P3S . Kleur van het product: Zilver, Laadmechanisme: Lade, Montage: Verticaal/Horizontaal. Interface: EIDE/ATA, Drive, omvang buffer: 2 MB, Mean time between failures (MTBF): 60000 uur. Schrijfsnelheid CD: 40x, Herschrijfsnelheid CD: 32x, DVD+R schrijfsnelheid: 16x. Leessnelheid CD: 40x, DVD-RAM leessnelheid: 5x, DVD-ROM leessnelheid: 16x. DVD gemiddelde random access time: 130 ms, CD-ROM drive gemiddelde random access time: 120 ms
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Design
Intern*
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Kleur van het product*
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zilver
Laadmechanisme
List of mechanisms by which the recording media is loaded into the product
Lade
Montage
Verticaal/Horizontaal
Prestatie
Interface*
Interface-poorten om apparatuur te koppelen. USB (Universal Serial Bus) is een populaire (kabel) interface voor randapparatuur. USB 2.0 heeft een snelheid tot 480 Mbit/s (USB 1: 12 Mbit/s). De interface FireWire staat ook bekend als de IEEE 1394 standaard. Enhanced IDE (EIDE)wordt soms Fast ATA, Fast IDE of ATA-2 genoemd.
EIDE/ATA
Drive, omvang buffer
A reserved segment of memory within a drive device that is used to hold the data being processed.
2 MB
Mean time between failures (MTBF)
Dit is een gemiddelde, dat wil zeggen dat sommige apparaten korter en andere langer dan deze tijd mee zullen gaan.
60000 uur
Schrijfsnelheid
Schrijfsnelheid CD*
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
40x
Herschrijfsnelheid CD
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
32x
DVD-RW schrijfsnelheid
6x
DVD+RW schrijfsnelheid
8x
DVD+R Double Layer schrijfsnelheid
8x
DVD-R Double Layer schrijfsnelheid
8x
DVD-RAM schrijfsnelheid
5x
DVD-R schrijfsnelheid
16x
DVD+R schrijfsnelheid
16x
Leessnelheid
Leessnelheid CD*
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
40x
Leessnelheid
DVD-RAM leessnelheid
5x
CD-ROM leessnelheid
40x
DVD-ROM leessnelheid
16x
Toegangstijd
DVD gemiddelde random access time
De 'random access time' is de hoeveelheid tijd die het duurt voordat het apparaat kan beginnen met het lezen van een willekeurig bestand.
130 ms
CD-ROM drive gemiddelde random access time
De 'random access time' is de hoeveelheid tijd die het duurt voordat het apparaat kan beginnen met het lezen van een willekeurig bestand.
120 ms
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 85 procent
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
5 - 45°C
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
-20 - 60°C
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 90 procent
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
1 kg
Overige specificaties
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
DC +5V ± 5%, DC +12V ± 10%
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
148 x 42,3 x 180 mm
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows XP / NT / ME / 2000 / 98SE
Mediacompatibiliteit (schrijven)
Recordable media compatible with this device; expressed as types and applicable characteristics
DVD+/-R, DVD+/-RW, CD-R, CD-RW
Mediacompatibiliteit (lezen)
Media compatible with this device for reading only; expressed as types and applicable characteristics
DVD-ROM, DVD±R/RW, Photo CD, Video CD, CD-DA, CD-Extra, CD-Text, CD-R, CD-RW, DVD-RAM