X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
ASUS
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Extreme AX300SE/TD
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
90-C1VCU6-GUAYZ
Categorie :
De videokaart of grafische kaart is het onderdeel van de computer dat het beeld berekent en waar de monitor op aangesloten wordt. Vooral voor mensen die moderne spellen willen spelen , films willen kijken of met andere multimediatoepassingen willen werken is het van belang een videokaart met een snelle grafische processor (GPU) en een groot videogeheugen te hebben.
videokaarten
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door ASUS: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 16 sep 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:42:51
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 7503
Deze statistiek is gebaseerd op de 67946 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 16-09-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66205 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam ASUS Extreme AX300SE/TD GDDR videokaart:
De korte redactionele beschrijving van ASUS Extreme AX300SE/TD GDDR videokaart
Asus Radeon Extreme AX300SE/TD with 128MB memory

Marketingtekst ASUS Extreme AX300SE/TD GDDR videokaart

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor ASUS Extreme AX300SE/TD GDDR videokaart.
De ASUS Extreme AX300SE is uitgerust met exclusieve ASUS-innovaties en de ATI RADEON X300SE VPU, een "echte" PCI-Express oplossing. Dankzij de krachtige combinatie van de snelste PCI Express-architectuur en rendering pipeline op de markt, levert de EAX300SE state-of-the-art resolutie in bioscoopkwaliteit voor veeleisende 3D-applicaties. Bovendien bevat het verschillende innovatieve technologieën zoals ASUS GameFace Live, ASUS VideoSecurity Online, ASUS OnScreenDisplay, ATI's SmartShader, en SmoothVision. De EAX300SE is een complete oplossing voor de nieuwe PCI-Express markt.
Korte samenvatting ASUS Extreme AX300SE/TD GDDR videokaart:
Deze korte samenvatting van de ASUS Extreme AX300SE/TD GDDR videokaart-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
ASUS Extreme AX300SE/TD, 2048 x 1536 Pixels, 325 MHz, 400 MHz, GDDR, 64 Bit
Lange samenvatting ASUS Extreme AX300SE/TD GDDR videokaart:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van ASUS Extreme AX300SE/TD GDDR videokaart, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
ASUS Extreme AX300SE/TD. Maximum resolutie: 2048 x 1536 Pixels, Front-side bus processor: 325 MHz, Grafische adapter RAMDAC: 400 MHz. Grafische adapter, soort geheugen: GDDR, Geheugenbus: 64 Bit
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Processor
Maximum resolutie*
De maximale grootte in beeldpunten (pixels) van de afbeelding die het apparaat maakt. Hoe groter de maximale resolutie, hoe beter de beeldkwaliteit.
2048 x 1536 Pixels
Front-side bus processor
A computer communications interface used to connect the processor to the rest of the computer, except the cache (and possibly other processors).
325 MHz
Grafische adapter RAMDAC
400 MHz
Geheugen
Grafische adapter, soort geheugen*
Het soort geheugen dat de videokaart gebruikt. Het ene type geheugen is sneller dan het andere. Vaak is er een combinatie van vast videogeheugen (Video-RAM of VRAM), en dynamisch toegewezen algemeen systeemgeheugen (UMA). \n\nEnkele begrippen: RAM staat voor Random Access Memory, SDRAM = synchronous dynamic RAM, DDR = double-data-rate/dubbele datasnelheid.\n\nUMA staat voor Unified Memory Architecture, en is een computer memory architectuur die ervoor zorgt dat de graphische processor gebruik kan maken van het algemene systeemgeheugen.
GDDR
Geheugenbus*
Hardware and software that connects the main memory to the memory controller in computer systems. Originally, general-purpose buses like VMEbus and the S-100 bus were used, but to reduce latency, modern memory buses are designed to connect directly to DRAM chips, and thus are designed by chip standards bodies such as JEDEC.
64 Bit
Poorten & interfaces
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
1 x VGA Out
1 x TV Out
1 x DVI Out
Prestatie
Geïntegreerde TV Tuner *
Device has an in-built TV tuner.
Yes
Technische details
Compatibiliteit
Systemen waarmee het product samenwerkt.
PC
Overige specificaties
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
Yes