X

Icecat the open catalog

Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Apple
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
iPod
Product series:
Productserie is een generieke aanduiding van een merk, vaak aangegeven door ronde getallen als 3000, die een groep producten binnen een categorie identificeert die samen een productlijn vormen. Productserie wordt niet in de Icecat producttitel opeen product-datasheet opgenomen om verwarring te voorkomen.
mini
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
iPod mini 4GB FWire + USB 2.0 Gold
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
M9437B/A
Categorie :
MP3 is een methode om zeer efficiënt muziek op te slaan op een digitaal apparaat. Deze hoge efficiëntie wordt bereikt door alle frequenties die onhoorbaar zijn voor het menselijk oor en geluiden die toch te zacht zijn om te horen, uit de muziek te verwijderen. Hierdoor hebben MP3 spelers relatief weinig geheugen nodig en zijn ze dus zeer klein en makkelijk mee te nemen. Bovendien zitten er in veel modellen geen bewegende onderdelen, waardoor ze ideaal zijn om mee te sporten of onderweg muziek op te luisteren.
MP3/MP4-spelers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Apple: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:27:17
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 12142
Deze statistiek is gebaseerd op de 67946 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66205 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Apple iPod mini mini 4GB FWire + USB 2.0 Gold 4GB Goud:
De korte redactionele beschrijving van Apple iPod mini mini 4GB FWire + USB 2.0 Gold 4GB Goud
iPod mini 4GB Mac+Win gold UK versie Uk stekker
Korte samenvatting Apple iPod mini mini 4GB FWire + USB 2.0 Gold 4GB Goud:
Deze korte samenvatting van de Apple iPod mini mini 4GB FWire + USB 2.0 Gold 4GB Goud-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Apple iPod iPod mini 4GB FWire + USB 2.0 Gold, Goud, HDD, 4 GB, LCD, 4,24 cm (1.67"), 138 x 110 Pixels
Lange samenvatting Apple iPod mini mini 4GB FWire + USB 2.0 Gold 4GB Goud:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Apple iPod mini mini 4GB FWire + USB 2.0 Gold 4GB Goud, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Apple iPod mini 4GB FWire + USB 2.0 Gold, iPod. Kleur van het product: Goud. Type opslagmedium: HDD, Totale opslagcapaciteit: 4 GB. Beeldscherm: LCD, Beeldschermdiagonaal: 4,24 cm (1.67"), Resolutie: 138 x 110 Pixels. Ondersteund audioformaat: AIFF. Frequentiebereik: 20 - 20000 Hz
Apple iPod mini 4GB FWire + USB 2.0 Gold Login or signup for Full Icecat
to access all product specs
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
   Login or signup for Full Icecat to access all product specs
Here, we only show product specs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.