X

Icecat the open catalog

Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Apple
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
Power Mac
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
PowerMac G5 1800 DP 512MB 160GB
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
M9393B/A
Categorie :
PC\'s ofwel Personal Computers zijn computers voor persoonlijk gebruik. Ze bestaan altijd uit de volgende onderdelen:\
- Een processor (CPU), dit onderdeel doet het rekenwerk en bepaalt voor een groot gedeelte de prestaties van uw computer.\
- Werkgeheugen (RAM), dit is zeer snel geheugen waarin tijdelijk gegevens worden opgeslagen die door de processor bewerkt worden.\
- Moederbord, dit verbindt alle onderdelen van uw computer met elkaar, vaak zijn hier ook nog een geluidkaart, die maakt dat uw computer geluid kan afspelen, een netwerkkaart, die het mogelijk maakt uw computer op een netwerk aan te sluiten en nog andere onderdelen in geïntegreerd.\
- Videokaart, dit onderdeel maakt het beeld van uw computer en is dan ook bepalend voor de grafische prestaties van uw computer. Op micro-atx moederborden is de videokaart vaak geïntegreerd. Geïntegreerde videokaarten zijn meestal niet erg geschikt om spellen mee te spelen, maar voor bijvoorbeeld het kijken van een film zijn ze prima geschikt.\
- Harde schijf,
PC's/werkstations show
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Apple: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 29 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:19:07
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 7991
Deze statistiek is gebaseerd op de 68081 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 29-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66337 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: De Power Mac G5 wordt geleverd met 90 dagen gratis telefonische ondersteuning en een jaar beperkte garantie. Als je het AppleCare Protection Plan aanschaft, worden de service en ondersteuning uitgebreid tot drie jaar. Bovendien kun je dan gebruikmaken van telefonische ondersteuning door technische experts van Apple en ben je ervan verzekerd dat reparaties worden uitgevoerd door gediplomeerde Apple technici, die alleen originele Apple onderdelen gebruiken.
Lange productnaam Apple Power Mac PowerMac G5 1800 DP 512MB 160GB 1.8GHz Toren PC:
De korte redactionele beschrijving van Apple Power Mac PowerMac G5 1800 DP 512MB 160GB 1.8GHz Toren PC
PowerMac G5 DP 1.8GHz 512MB 160GB SuperDrive Nvidia FX 5200 Ultra UK Qwerty
Korte samenvatting Apple Power Mac PowerMac G5 1800 DP 512MB 160GB 1.8GHz Toren PC:
Deze korte samenvatting van de Apple Power Mac PowerMac G5 1800 DP 512MB 160GB 1.8GHz Toren PC-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Apple Power Mac PowerMac G5 1800 DP 512MB 160GB, 1,8 GHz, PowerPC G5, 0,5 GB, DDR-SDRAM, 8 GB, 160 GB
Lange samenvatting Apple Power Mac PowerMac G5 1800 DP 512MB 160GB 1.8GHz Toren PC:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Apple Power Mac PowerMac G5 1800 DP 512MB 160GB 1.8GHz Toren PC, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Apple PowerMac G5 1800 DP 512MB 160GB, Power Mac. Frequentie van processor: 1,8 GHz, Processorfamilie: PowerPC G5. Intern geheugen: 0,5 GB, Intern geheugentype: DDR-SDRAM, Maximum intern geheugen: 8 GB. Totale opslagcapaciteit: 160 GB, Harde schijf-interface: SATA, Rotatiesnelheid harde schijf: 7200 RPM. Discreet grafische adapter model: NVIDIA GeForce FX 5200 Ultra, Maximaal geheugen grafische adapter: 0,064 GB. Modemsnelheid: 56 Kbit/s
Apple PowerMac G5 1800 DP 512MB 160GB Login or signup for Full Icecat
to access all product specs
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
   Login or signup for Full Icecat to access all product specs
Here, we only show product specs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.