Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

APC Back-UPS 400, UK Stand-by (Offline) 400VA 8AC outlet(s) Compact Kolen UPS

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
APC
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Back-UPS 400, UK
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
BE400-UK
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0731304233404
Categorie
Met een UPS (Uninterruptible power supply) hoeft u nooit meer bang te zijn voor gegevensverlies door een stroomuitval. Is de stroomuitval van korte duur, dan kunt u ongestoord verderwerken, en duurt het langer, dan heeft u ruim de tijd om uw werk op te slaan en uw computer veilig uit te zetten.
UPS
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door APC: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 25 jul 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 48524
Deze statistiek is gebaseerd op de 73929 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 25-07-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 72227 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 14 okt 2017 17:34:09
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 2 years repair or replace; 3 years repair or replace for European Union countries
Lange productnaam APC Back-UPS 400, UK Stand-by (Offline) 400VA 8AC outlet(s) Compact Kolen UPS :
De korte redactionele beschrijving van APC Back-UPS 400, UK Stand-by (Offline) 400VA 8AC outlet(s) Compact Kolen UPS

Back-UPS ES UK - 400VA, 240W, 230V, 310J, 50 - 60Hz, BS1363A
Meer>>>

APC Back-UPS 400, UK Stand-by (Offline) 400VA 8AC outlet(s) Compact Kolen UPS:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor APC Back-UPS 400, UK Stand-by (Offline) 400VA 8AC outlet(s) Compact Kolen UPS.
De populairste desktop-UPS ter wereld
De Back-UPS ES biedt betaalbare batterij back-up en piekstroombeveiliging voor thuiscomputers. Met genoeg stopcontacten om uw volledig systeem te beveiligen, ingebouwde telefoon/fax/modemlijn (DSL compatibel)-beveiliging en gemakkelijk te installeren software voor het veilig afsluiten van het systeem biedt deze stroombeschermingsoplossing de beste waarde voor thuis- en thuiskantoorcomputers.
- Hoorbare waarschuwingssignalen
- Automatische zelftest
- Stopcontacten met accu- en (alleen-)piekspanningsbeveiliging
- Koude-startmogelijkheid
- Gegevenslijnpiekstroombeveiliging
- Vervanging hete accu's mogelijk
- Levenslange garantie op dataherstel
- Handhaving constante stroomvoorziening
- Circuitonderbrekers te resetten
- Goedgekeurd door veiligheidsbureau
- Voor transformer-block geschikte stopcontacten
- USB connectiviteit.
Korte samenvatting APC Back-UPS 400, UK Stand-by (Offline) 400VA 8AC outlet(s) Compact Kolen UPS:
Deze korte samenvatting van de APC Back-UPS 400, UK Stand-by (Offline) 400VA 8AC outlet(s) Compact Kolen UPS-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
APC Back-UPS 400, UK, 400 VA, 240 W, 230 V, 230 V, 230 V, 230 V
Lange samenvatting APC Back-UPS 400, UK Stand-by (Offline) 400VA 8AC outlet(s) Compact Kolen UPS :

APC Back-UPS 400, UK. Output power capacity: 400 VA, Uitgangsvermogen: 240 W, Ingang operation voltage (min): 230 V. Stopcontacttypes: BS 1363, Lengte snoer: 1,83 m, Aantal AC uitgangen: 8 AC-uitgang(en). Energie-opslagtechnologie accu/batterij: Sealed Lead Acid (VRLA), Accu/Batterij oplaadtijd: 16 uur, Typische backup tijd op halve lading: 18,1 min. Vormfactor: Compact, Kleur van het product: Kolen. UPS-topologie: Stand-by (Offline), Golf protectie functies: Netwerk, Telefoon, Geluidsniveau: 45 dB

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van APC Back-UPS 400, UK Stand-by (Offline) 400VA 8AC outlet(s) Compact Kolen UPS, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Energie
Output power capacity *
400 VA
Uitgangsvermogen *
240 W
Ingang operation voltage (min) *
230 V
Ingang operation voltage (max) *
230 V
Uitgang operation voltage (min) *
230 V
Uitgang operation voltage (max) *
230 V
Voeding, frequentie ingang *
50/60
Surge energy rating
310 J
Poorten & interfaces
Stopcontacttypes
BS 1363
Lengte snoer
1,83 m
Aantal AC uitgangen
8 AC-uitgang(en)
Accu/Batterij
Energie-opslagtechnologie accu/batterij
In een accu wordt stroom gemaakt door bepaalde stoffen met elkaar te laten reageren. Hier worden deze stoffen weergegeven. Sommige stoffen, zoals bijvoorbeeld cadmium, zijn erg giftig.
Sealed Lead Acid (VRLA)
Accu/Batterij oplaadtijd
Hoeveelheid tijd die het kost om de batterij op te laden van leeg naar helemaal vol.
16 uur
Typische backup tijd op halve lading
18,1 min
Typische backup tijd op volledige lading
5,2 min
Design
Vormfactor *
Eigenschappen van de buitenkant van het product.
Compact
Design
Kleur van het product *
Kolen
Prestatie
UPS-topologie *
Stand-by (Offline)
Golf protectie functies
Netwerk, Telefoon
Geluidsniveau
45 dB
LED-indicatoren
Yes
Geluidsalarm(en)
Geluids Alarm aanwezig
Yes
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
0 - 40 °C
Temperatuur bij opslag
0 - 40 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
0 - 95 procent
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
0 - 95 procent
Hoogte, in bedrijf
0 - 15000 m
Hoogte bij opslag
0 - 15000 m
Certificaten
Certificering
BSI 1363
RoHS compliance
De Restriction of Hazardous Substances (RoHS) Richtlijn van de EU heeft als doel om een aantal gevaarlijke substanties aan banden te leggen die vaak gebruikt worden in elektrische en elektronische apparatuur. Een RoHS compliant produkt is getest op de aanwezigheid van Lood (Pb), Cadmium (Cd), Kwik (Hg), Hexavalent chroom (Hex-Cr), Polybroombifenylen (PBB), en Polybroomdifenylethers (PBDE). PBB en PBDE zijn vuurvertragers die in verschillende plastics voorkomen. Voor Cadmium en Hex-Cr, geldt dat er minder dan 0,01% van de stof in mag zitten. Voor Lood, PBB, en PBDE, mag er niet meer dan 0,1% van de stof in een materiaal zitten. Ieder RoHS compliant component mag niet meer dan 100 ppm kwik bevatten en het kwik mag er niet met opzet in opgenomen zijn. In de EU is sommig militaire of medische apparatuur uitgezonderd van de RoHS-richtlijn.
Yes
Gewicht en omvang
Breedte
230 mm
Diepte
285 mm
Hoogte
Hoogte van het product
86 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
5,4 kg
Breedte verpakking
300 mm
Diepte verpakking
366 mm
Hoogte verpakking
132 mm
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
5,6 kg
Land Distributor
Nederland 1 distributor(s)
United Kingdom 2 distributor(s)
Deutschland 1 distributor(s)
Österreich 1 distributor(s)
Magyarország 1 distributor(s)
Australia 1 distributor(s)
X