X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Allied Telesis
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
Tron
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Tron TA 128-M
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
TRO-TATNL128M
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
8715953000473
Categorie :
Device which can access the ISDN. The ISDN is a telephone network which is able to transmit digital data. ISDNs can be accessed through a Basic Rate Interface (BRI) or a Primary Rate Interface (PRI).
ISDN-toegang apparaten
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Allied Telesis: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:12:32
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 7193
Deze statistiek is gebaseerd op de 68187 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66432 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Allied Telesis Tron TA 128-M ISDN access device:
De korte redactionele beschrijving van Allied Telesis Tron TA 128-M ISDN access device
ISDN terminal adapter met seriele aansluiting. Zeer geschikt voor zakelijke toepassingen. Met ingebouwde analoge 33,6 Kbps modem.

Marketingtekst Allied Telesis Tron TA 128-M ISDN access device

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Allied Telesis Tron TA 128-M ISDN access device.
Unieke producteigenschappen:

- Professionele ISDN terminal adapter
- Ingebouwde analoge 33,6 Kbps modem simulatie voor data en fax verbindingen
- Internet toegang
- Telebankieren
- Ingebouwde a/b converter met 2 analoge POTS poorten voor analoge apparatuur zoals telefoon, fax en antwoordapparaat


Product omschrijving:

Uw oude faxmodem kan weg. De Tron TA 128M neemt het vanaf nu helemaal over!

Deze externe ISDN Ternminal Adapter maakt met 128Kbps de allersnelste digitale inbelverbindingen, maar kan met het ingebouwde analoge modem ook 33,6 Kbps gegevenstransport verwerken. De Tron TA 128-M biedt via de dubbele POTS aansluiting de mogelijkheid om op meerdere telefoontoestellen aan te sluiten.

Een ideale combinatie voor diegenen die nog regelmatig moeten communiceren met de achterblijvers, maar toch optimaal rendement uit hun ISDN-aansluiting willen halen.

Korte samenvatting Allied Telesis Tron TA 128-M ISDN access device:
Deze korte samenvatting van de Allied Telesis Tron TA 128-M ISDN access device-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Allied Telesis Tron Tron TA 128-M, Euro ISDN, PPP for 64.000 bps, Multilink PPP for 128.000 bps, 33,6 Kbit/s, PPP, ML-PPP, V120, ML-V120, V110, ML-V110, X.25, X.31
Lange samenvatting Allied Telesis Tron TA 128-M ISDN access device:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Allied Telesis Tron TA 128-M ISDN access device, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Allied Telesis Tron TA 128-M, Tron. Datalink-protocollen: Euro ISDN, PPP for 64.000 bps, Multilink PPP for 128.000 bps. Modemsnelheid: 33,6 Kbit/s, Ondersteunde protocollen: PPP, ML-PPP, V120, ML-V120, V110, ML-V110, X.25, X.31
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Technische details
Soort
Characteristics of the device.
ISDN terminal adapter
Ondersteunde data-overdrachtsnelheden
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
128.000 bps
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 95/98/98SE/ME/NT4.0/2000/XP
Macintosh
Poorten & interfaces
Datalink-protocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
Euro ISDN, PPP for 64.000 bps, Multilink PPP for 128.000 bps
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
1 x RJ45 ISDN
2 x Serial
2 x POTS A/B
Modem
Modemsnelheid
The speed at which data is transferred by a modem.
33,6 Kbit/s
Ondersteunde protocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
PPP, ML-PPP, V120, ML-V120, V110, ML-V110, X.25, X.31
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Allied Telesis Tron TA 128 ISDN access device
Allied Telesis Tron TA 128 ISDN access device
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
TRO-TATNL128
 — 
Allied Telesis Tron TA 128-M2 ISDN access device
Allied Telesis Tron TA 128-M2 ISDN access device
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
TRO-TATNL128M2
 —