X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Allied Telesis
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
Tornado
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Tornado Webjet 128 Mac
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
TOR-WJTEU128-MAC
Categorie :
Device which can access the ISDN. The ISDN is a telephone network which is able to transmit digital data. ISDNs can be accessed through a Basic Rate Interface (BRI) or a Primary Rate Interface (PRI).
ISDN-toegang apparaten
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Allied Telesis: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 06 okt 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 05 dec 2016 12:38:11
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 5253
Deze statistiek is gebaseerd op de 64933 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 06-10-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 63235 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Allied Telesis Tornado Webjet 128 Mac:
De korte redactionele beschrijving van Allied Telesis Tornado Webjet 128 Mac
Tornado WebJet 128-MAC: ISDN adapter met seriele aansluiting. Max 128 Kbps. Geschikt voor Mac

Marketingtekst Allied Telesis Tornado Webjet 128 Mac

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Allied Telesis Tornado Webjet 128 Mac.
Unieke producteigenschappen:

- ISDN adapter met seriële aansluiting
- Internet toegang
- Telebankieren
- Fax en antwoordappraat via PC
- Max. 128 Kbps
- Geschikt voor Mac


Product omschrijving:

De Tornado WebJet 128-MAC is een extern ISDN adapter die gebruikt kan worden onder Windows besturingssystemen.

De Tornado WebJet 128-MAC biedt u toegang tot het Internet over ISDN met hoge snelheid, gemakkelijk te gebruiken tegen een lage prijs. Dit externe model is uiterst gebruiksvriendelijk en weet de snelheid op te voeren naar 128.000 bps.

Het compacte model maakt het een `must om te hebben onder de externe ISDN adapters in de markt. Moderne techniek verzekert volledige compatibiliteit met alle standaard communicatie protocollen.

Korte samenvatting Allied Telesis Tornado Webjet 128 Mac:
Deze korte samenvatting van de Allied Telesis Tornado Webjet 128 Mac-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Allied Telesis Tornado Tornado Webjet 128 Mac
Lange samenvatting Allied Telesis Tornado Webjet 128 Mac:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Allied Telesis Tornado Webjet 128 Mac, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Allied Telesis Tornado Webjet 128 Mac, Tornado. Modemsnelheid: 128 Kbit/s
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Modem
Modemsnelheid
The speed at which data is transferred by a modem.
128 Kbit/s
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Allied Telesis Tornado Webjet 128
Allied Telesis Tornado Webjet 128
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
TOR-WJTEU128
 —