X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Allied Telesis
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
Tornado
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Tornado USB 1.1 Hub
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
TOR-UH4EU
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
8715953000213
Categorie :
An interface is a point of interaction with software, hardware or peripheral devices such as a computer monitor or keyboard. An interface hub is where there are several interfaces together in one place.
interface hubs
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Allied Telesis: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:08:39
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 7526
Deze statistiek is gebaseerd op de 66975 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 65235 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Allied Telesis Tornado USB 1.1 Hub:
De korte redactionele beschrijving van Allied Telesis Tornado USB 1.1 Hub
Tornado USB 1.1 Hub: 4 poorts USB hub. Geschikt voor USB 1.0/1.1. Plug-and-Play

Marketingtekst Allied Telesis Tornado USB 1.1 Hub

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Allied Telesis Tornado USB 1.1 Hub.
Unieke producteigenschappen:

- USB Hub
- Creëert op een USB poort 3 extra USB poorten.
- Volledig Plug and Play onder alle operating systemen
- Conform USB 1.0/1.1


Product omschrijving:

De Tornado UH4 4 poorts USB Hub creëert op een USB poort 3 extra USB poorten. Er kunnen zo maximaal 6 USB Hubs en 127 apparaten aangesloten worden op 1 werkstationkan.

De Tornado UH4 kan zowel lage- als hogesnelheidsapparatuur ondersteunen en wordt geleverd met een externe voeding.

De USB apparatuur wordt simpel ingeplugd en automatisch aangezet. Het is niet nodig om de PC af te zetten en te herstarten. USB maakt het gehele proces automatisch. Geen gepieker over uitbreidingskaarten, dipswitches of IRQ’s.

Moderne techniek verzekert volledige compatibiliteit met alle standaard communicatie protocollen.

Korte samenvatting Allied Telesis Tornado USB 1.1 Hub:
Deze korte samenvatting van de Allied Telesis Tornado USB 1.1 Hub-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Allied Telesis Tornado Tornado USB 1.1 Hub, Zwart, USB 1.1
Lange samenvatting Allied Telesis Tornado USB 1.1 Hub:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Allied Telesis Tornado USB 1.1 Hub, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Allied Telesis Tornado USB 1.1 Hub, Tornado. Kleur van het product: Zwart. Interface: USB 1.1
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Poorten & interfaces
Aantal poorten*
Het aantal externe poorten, in- en uitgangen, waarop andere apparaten aangesloten kunnen worden, dat het product heeft.
4
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
4 x USB
Prestatie
Overdrachtssnelheid*
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
12 Mbit/s
Design
Kleur van het product
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
Overige specificaties
Interface
Interface-poorten om apparatuur te koppelen. USB (Universal Serial Bus) is een populaire (kabel) interface voor randapparatuur. USB 2.0 heeft een snelheid tot 480 Mbit/s (USB 1: 12 Mbit/s). De interface FireWire staat ook bekend als de IEEE 1394 standaard. Enhanced IDE (EIDE)wordt soms Fast ATA, Fast IDE of ATA-2 genoemd.
USB 1.1