X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Allied Telesis
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
Tornado
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Tornado 281
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
TOR-281
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
8715953001845
Categorie :
Via een netwerk kunnen computers met elkaar communiceren en bijvoorbeeld websites, bestanden en printers met elkaar delen. De meest gebruikte netwerkstandaard is Ethernet, u herkent dit aan de vierkante stekkertjes met acht draadjes erin. Thuis en op kantoor begint ook draadloos netwerk met de 802.11b of de snellere 802.11g standaard steeds meer gebruikt te worden, hoewel wireless access points meestal toch nog via Ethernet op het reeds bestaande netwerk (bijvoorbeeld via een ADSL- of kabelmodem voor een internetverbinding) aangesloten moeten worden.
netwerkkaarten & -adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Allied Telesis: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 16 mrt 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:53:31
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 15240
Deze statistiek is gebaseerd op de 68081 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 16-03-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66337 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Allied Telesis Tornado 281:
De korte redactionele beschrijving van Allied Telesis Tornado 281
Tornado 281: Ethernet kaart met PCI slot voor een supersnel lokaal netwerk. Geschikt voor PC.

Marketingtekst Allied Telesis Tornado 281

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Allied Telesis Tornado 281.
Unieke producteigenschappen:

- Ethernet kaart met PCI slot
- Werkt met Windows 98SE/Me/2000/XP besturingssysteem
- Geschikt voor PCI sloten v2.1 en v2.2
- Voldoet aan alle ethernet standaarden


Unieke producteigenschappen:

De Tornado 281 is een intern PCI Ethernet kaart waarmee u uw PC aan een vast netwerk kunt verbinden met behulp van een RJ-45 kabel. De Tornado 281 ondersteunt PCI sloten v2.1 en v2.2.

De Tornado 281 detecteert automatisch naar aanwezige 10 Mbps of 100 Mbps netwerken. De Tornado 281 is bovendien zeer vriendelijk in gebruik door de eenvoudige installatie (Plug-and-Play).

Korte samenvatting Allied Telesis Tornado 281:
Deze korte samenvatting van de Allied Telesis Tornado 281-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Allied Telesis Tornado Tornado 281, Bedraad, PCI, 100 Mbit/s, IEEE 802.3, IEEE 802.3u, IEEE 802.3x, MS Windows 98SE/ME/2000/XP, 1 x 10/100 Mbps
Lange samenvatting Allied Telesis Tornado 281:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Allied Telesis Tornado 281, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Allied Telesis Tornado 281, Tornado. Connectiviteitstechnologie: Bedraad, Hostinterface: PCI. Overdrachtssnelheid (max): 100 Mbit/s. Voldoet aan industriestandaarden: IEEE 802.3, IEEE 802.3u, IEEE 802.3x, Compatibele besturingssystemen: MS Windows 98SE/ME/2000/XP, Netwerkfuncties: 1 x 10/100 Mbps
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Poorten & interfaces
Connectiviteitstechnologie*
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Bedraad
Intern*
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Hostinterface*
Descriptions of the products host interface
PCI
Bandbreedte
Overdrachtssnelheid (max)*
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
100 Mbit/s
Full duplex
Een full-duplex-systeem staat tweewegcommunicatie toe en - in tegenstelling tot half-duplex, staat toe dat dit gelijktijdig gebeurt.
Yes
Netwerk
Datastroombeheer
Yes
Overige specificaties
Voldoet aan industriestandaarden
Lijst met industriestandaarden waaraan het product voldoet.
IEEE 802.3, IEEE 802.3u, IEEE 802.3x
Netwerkfuncties
1 x 10/100 Mbps
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
MS Windows 98SE/ME/2000/XP
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Allied Telesis Tornado 280
Allied Telesis Tornado 280
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
TOR-280
 —