X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Allied Telesis
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
Tornado
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Tornado 140
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
TOR-140EU-VL-02
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
8715953001692
Categorie :
Met een WLAN access point kunt u lokaal een draadloos netwerk bouwen. Sluit hem via Ethernet aan op uw ADSL of kabelmodem met ingebouwde router/DHCP server en uw hele lokale netwerk is verbonden met het internet.
WLAN access points
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Allied Telesis: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 08 sep 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:31:26
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 19763
Deze statistiek is gebaseerd op de 68156 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 08-09-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66407 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Allied Telesis Tornado 140 54Mbit/s WLAN toegangspunt:
De korte redactionele beschrijving van Allied Telesis Tornado 140 54Mbit/s WLAN toegangspunt
Tornado 140: WLAN 802.11g (54 Mbps) Access point. Breedband Router. 4 x 10/100 ethernetpoorten. Firewall, WEP, WPA beveiliging.

Marketingtekst Allied Telesis Tornado 140 54Mbit/s WLAN toegangspunt

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Allied Telesis Tornado 140 54Mbit/s WLAN toegangspunt.
Unieke producteigenschappen:

- 802.11g Access Point
- Breedband router voor kabel of ADSL
- Ingebouwde firewall
- 4 x 10/100 ethernet poorten
- Draadloze beveiliging door WEP en WPA
- Geschikt voor ADSL- en Kabelmodems


Product omschrijving:

De Tornado 140 is een draadloze 802.11g Access Point, een Breedband Router (kabel of ADSL), een 4-poorts Ethernet switch en een ingebouwde firewall in één apparaat.

De Tornado 140 heeft vijf 10/100 ethernet aansluitingen - één voor de WAN (DSL, kabel, etc) en 4 voor een lokaal netwerk - waardoor het aan de wensen van zowel bekabelde als draadloze gebruikers voldoet.

De ingebouwde NAT functie zorgt ervoor dat meerdere PC's / laptops simultaan gebruik kunnen maken van één internetverbinding (ADSL of Kabel) wat voor aanzienlijke kostenbesparingen zorgt. Daarnaast ondersteunt de Tornado 140 kan met 802.11b (met datasnelheden tot maximaal 11 Mbps) en 802.11g (max. 54 Mbps) producten samenwerken.

Door de ingebouwde firewall is de Tornado 140 optimaal beveiligd tegen indringers van buitenaf.

Korte samenvatting Allied Telesis Tornado 140 54Mbit/s WLAN toegangspunt:
Deze korte samenvatting van de Allied Telesis Tornado 140 54Mbit/s WLAN toegangspunt-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Allied Telesis Tornado Tornado 140, 54 Mbit/s, Web-based, DHCP Client / PPTP / L2TP, IPSec, PPTP, LT2P Pass-Through, 802.11g: 54 Mbps/48 Mbps/36 Mbps/24 Mbps/18 Mbps/12 Mbps/9 Mbps/6 Mbps, 802.11b: 11 Mbps/5.5 Mbps/2 , 100m
Lange samenvatting Allied Telesis Tornado 140 54Mbit/s WLAN toegangspunt:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Allied Telesis Tornado 140 54Mbit/s WLAN toegangspunt, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Allied Telesis Tornado 140, Tornado. Overdrachtssnelheid (max): 54 Mbit/s, Beheerplatform: Web-based. Beheerprotocollen: DHCP Client / PPTP / L2TP. VPN eigenschappen: IPSec, PPTP, LT2P Pass-Through. Ondersteunde data-overdrachtsnelheden: 802.11g: 54 Mbps/48 Mbps/36 Mbps/24 Mbps/18 Mbps/12 Mbps/9 Mbps/6 Mbps, 802.11b: 11 Mbps/5.5 Mbps/2 , Max bereik binnenshuis: 100m, Max bereik buiten: 300m
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Prestatie
Overdrachtssnelheid (max)*
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
54 Mbit/s
2,4 GHz*
Yes
Frequentieband
De radiofrequentie waarop het apparaat werkt.
2.4
Beheerplatform
Web-based
Protocollen
Beheerprotocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
DHCP Client / PPTP / L2TP
Beveiliging
VPN eigenschappen
Virtual Private Network eigenschappen. Met VPN kunt u een virtueel privé netwerk aanleggen over het internet, bijvoorbeeld om netwerkbronnen als harde schijven of printers te delen met uw kantoor, wanneer u met uw laptop onderweg bent. Of om met uw vriend(inn)en multiplayer spellen alsof u allemaal op hetzelfde Local Area Network aangesloten bent.
IPSec, PPTP, LT2P Pass-Through
Overige specificaties
Ondersteunde data-overdrachtsnelheden
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
802.11g: 54 Mbps/48 Mbps/36 Mbps/24 Mbps/18 Mbps/12 Mbps/9 Mbps/6 Mbps, 802.11b: 11 Mbps/5.5 Mbps/2 Mbps/1 Mbps
Max bereik binnenshuis
Binnenshuis is het bereik vaak kleiner dan buiten, omdat er veel obstakels die het bereik verminderen, zoals betonnen muren, in de weg zitten.
100m
Max bereik buiten
Het maximale bereik waarop nog een acceptabele data-overdrachtssnelheid gehaald wordt. Het bereik wordt verminderd door obstakels zoals muren.
300m
Voldoet aan industriestandaarden
Lijst met industriestandaarden waaraan het product voldoet.
IEEE 802.11g,802.11b
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
LAN: 4 x RJ45, 10/100 Mbps (Auto-MDI/MDIX).
WAN: 1 x RJ45, 10/100 Mbps (Auto-MDI/MDIX.)
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Allied Telesis Tornado 251 54Mbit/s WLAN toegangspunt
Allied Telesis Tornado 251 54Mbit/s WLAN toegangspunt
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
TOR-251
 —