X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Allied Telesis
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
10/100/1000T uplink module
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
AT-XEM-12T
Categorie :
A network switch is a computer networking device that links network segments or network devices. The term commonly refers to a multi-port network bridge that processes and routes data at the data link layer (layer 2) of the OSI model. Switches that additionally process data at the network layer (layer 3) and above are often called layer-3 switches or multilayer switches. A network switch is made up of network switch components.
switchcomponenten
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Allied Telesis: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:31:45
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 40596
Deze statistiek is gebaseerd op de 68156 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66407 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Allied Telesis 10/100/1000T uplink module:
De korte redactionele beschrijving van Allied Telesis 10/100/1000T uplink module
10/100/1000T uplink module

Marketingtekst Allied Telesis 10/100/1000T uplink module

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Allied Telesis 10/100/1000T uplink module.
-Provides up to 12, copper 10/100/ 1000Mbps uplinks.
-Hot-swappable / Removable.
Korte samenvatting Allied Telesis 10/100/1000T uplink module:
Deze korte samenvatting van de Allied Telesis 10/100/1000T uplink module-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Allied Telesis 10/100/1000T uplink module, Ethernet, Fast Ethernet, Gigabit Ethernet, Bedraad, 10/100/1000T, Zilver
Lange samenvatting Allied Telesis 10/100/1000T uplink module:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Allied Telesis 10/100/1000T uplink module, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Allied Telesis 10/100/1000T uplink module. Datalink-protocollen: Ethernet, Fast Ethernet, Gigabit Ethernet, Connectiviteitstechnologie: Bedraad, Bekabelingstechnologie: 10/100/1000T. Kleur van het product: Zilver
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Netwerk
Overdrachtssnelheid
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
1 Gbit/s
Datalink-protocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
Ethernet, Fast Ethernet, Gigabit Ethernet
Connectiviteitstechnologie
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Bedraad
Bekabelingstechnologie
Type of cable technology performance; including the fiber or cable type
10/100/1000T
Kleur
Kleur van het product
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zilver
Technische details
Intern
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Allied Telesis 1 x 10Gbps XFP uplink module
Allied Telesis 1 x 10Gbps XFP uplink module
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
AT-XEM-1XP-00
 — 
Allied Telesis 12-Port Gigabit SFP Expansion Module
Allied Telesis 12-Port Gigabit SFP Expansion Module
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
AT-XEM-12S-00
 —