X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Allied Telesis
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
AT-AR240E
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
AT-AR240E
Categorie :
Met een router kunnen netwerken met elkaar verbonden worden. Voor de meeste mensen is dit een (draadloos) lokaal thuis- of kantoornetwerk (LAN) dat met het internet verbonden wordt. De router zorgt er voor dat alle computers op het lokale netwerk verbinding kunnen maken met elkaar en het internet en indien gewenst dat verzoeken tot het maken van een verbinding van andere computers die ook aangesloten zijn op het internet naar de juiste computer op het lokale netwerk doorgestuurd worden. Voor het aansluiten van uw lokale netwerk op het internet via een ADSL of kabel verbinding, heeft u meestal behalve een router ook een (Ethernet) ADSL- of kabelmodem nodig.
bedrade routers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Allied Telesis: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:05:04
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 14848
Deze statistiek is gebaseerd op de 68156 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66407 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Allied Telesis AT-AR240E bedrade router:
De korte redactionele beschrijving van Allied Telesis AT-AR240E bedrade router
Allied Telesyn AT AR240E Router

Marketingtekst Allied Telesis AT-AR240E bedrade router

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Allied Telesis AT-AR240E bedrade router.
The Allied Telesyn AT-AR240E is the perfect solution for the small office or branch office that wants to use high speed, ‘always on’ ADSL services to access the Internet or other corporate locations. Combining an ADSL modem, IP Router and powerful Stateful Inspection Firewall into one affordable unit, the AT-AR240E provides the ideal solution for bandwidth-hungry end-users and ADSL service providers. Offering one 10Mbps Ethernet port and one USB port (can be used simultaneously), the AT-AR240E is easily installed over an existing analogue telephone line, supporting standard analogue voice together with state-of-the-art ADSL services. Applications include data intensive office use, fast web download, Video-on-demand, video-streaming and Tele-medicine. Full PPTP and IPsec passthrough make VPN operation truly transparent.
Korte samenvatting Allied Telesis AT-AR240E bedrade router:
Deze korte samenvatting van de Allied Telesis AT-AR240E bedrade router-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Allied Telesis AT-AR240E, 0 - 45 °C, 10 - 90 procent, 0,0097 Gbit/s, 170 x 35 x 115 mm
Lange samenvatting Allied Telesis AT-AR240E bedrade router:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Allied Telesis AT-AR240E bedrade router, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Allied Telesis AT-AR240E. Max. overdrachtssnelheid: 0,0097 Gbit/s, Afmetingen (BxDxH): 170 x 35 x 115 mm
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
0 - 45°C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 90 procent
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
170 x 35 x 115 mm
Max. overdrachtssnelheid
0,0097 Gbit/s
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Allied Telesis CABLE DSL BROADBAND ROUTER bedrade router
Allied Telesis CABLE DSL BROADBAND ROUTER bedrade router
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
AT-AR220E
 —