X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Allied Telesis
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Allied Telesyn's AT-2451FTX PCI adapter
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
AT-2451FTX-ST
Categorie :
Via een netwerk kunnen computers met elkaar communiceren en bijvoorbeeld websites, bestanden en printers met elkaar delen. De meest gebruikte netwerkstandaard is Ethernet, u herkent dit aan de vierkante stekkertjes met acht draadjes erin. Thuis en op kantoor begint ook draadloos netwerk met de 802.11b of de snellere 802.11g standaard steeds meer gebruikt te worden, hoewel wireless access points meestal toch nog via Ethernet op het reeds bestaande netwerk (bijvoorbeeld via een ADSL- of kabelmodem voor een internetverbinding) aangesloten moeten worden.
netwerkkaarten & -adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Allied Telesis: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 05 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 21 dec 2015 23:34:30
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 10949
Deze statistiek is gebaseerd op de 61744 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 05-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60104 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Allied Telesis Allied Telesyn's AT-2451FTX PCI adapter:
De korte redactionele beschrijving van Allied Telesis Allied Telesyn's AT-2451FTX PCI adapter
Allied Telesyn's AT-2451FTX PCI adapter

Marketingtekst Allied Telesis Allied Telesyn's AT-2451FTX PCI adapter

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Allied Telesis Allied Telesyn's AT-2451FTX PCI adapter.
Allied Telesyn's AT-2451FTX PCI adapter offers a flexible network access solution in environments where 10Mbps fiber co-exists with 10/100Mbps copper cabling.
Fast and easy installation
Automatic configuration
Full Duplex operation
32-bit PCI Bus-Mastering
Supports all major network operating systems
PXE remote booting available
Traffic and troubleshooting LEDs
Fault Tolerant driver support
The following features are available only in AT-245x adapters:
ACPI/Wake On LAN
(WOL) support
10Mbps copper and 10/100Mbps fibre ports on the same card
Korte samenvatting Allied Telesis Allied Telesyn's AT-2451FTX PCI adapter:
Deze korte samenvatting van de Allied Telesis Allied Telesyn's AT-2451FTX PCI adapter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Allied Telesis Allied Telesyn's AT-2451FTX PCI adapter, Bedraad, PCI, 0 - 50 °C, 5 - 80 procent, NetWare 4.2, 5.x, 6.x Windows 95, 98, ME, XP, NT, 2000, 2003 Linux 2.2, 2.4
Lange samenvatting Allied Telesis Allied Telesyn's AT-2451FTX PCI adapter:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Allied Telesis Allied Telesyn's AT-2451FTX PCI adapter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Allied Telesis Allied Telesyn's AT-2451FTX PCI adapter. Connectiviteitstechnologie: Bedraad, Hostinterface: PCI. Overdrachtssnelheid (max): 100 Mbit/s. Compatibele besturingssystemen: NetWare 4.2, 5.x, 6.x Windows 95, 98, ME, XP, NT, 2000, 2003 Linux 2.2, 2.4
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Poorten & interfaces
Connectiviteitstechnologie*
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Bedraad
Intern*
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Hostinterface*
Descriptions of the products host interface
PCI
Bandbreedte
Overdrachtssnelheid (max)*
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
100 Mbit/s
Full duplex
Een full-duplex-systeem staat tweewegcommunicatie toe en - in tegenstelling tot half-duplex, staat toe dat dit gelijktijdig gebeurt.
Yes
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
0 - 50°C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 80 procent
Overige specificaties
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
NetWare 4.2, 5.x, 6.x
Windows 95, 98, ME, XP, NT, 2000, 2003
Linux 2.2, 2.4