Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

AEG SANTO C 41840 i Ingebouwd 205l Wit

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
AEG
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
SANTO C 41840 i
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
SC41840I
Categorie
Upright unit comprising a refrigerator and a freezer, each self-contained.
koelkast-vriezers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door AEG: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jul 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 17446
Deze statistiek is gebaseerd op de 73994 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-07-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 72293 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 17 okt 2017 15:07:58
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam AEG SANTO C 41840 i Ingebouwd 205l Wit :
De korte redactionele beschrijving van AEG SANTO C 41840 i Ingebouwd 205l Wit

SANTO C 41840 i, 205l
Meer>>>

AEG SANTO C 41840 i Ingebouwd 205l Wit:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor AEG SANTO C 41840 i Ingebouwd 205l Wit.
Nismaten
Hiermee wordt bedoeld de hoogte, breedte en diepte van de uitsparing in het keukenmeubel waarin het apparaat moet worden geinstalleerd. In de keukenmeubelindustrie wordt gewerkt met de volgende standaard nismaten.

Meubeldeur montage
In de keukenmeubelindustrie wordt gewerkt met de volgende deurmontage systemen:
- Sleepscharnier: De deur van het koelapparaat wordt met behulp van geleiders gekoppeld aan de meubeldeur. De meubeldeur scharniert op de schar-nieren van het keukenmeubel.
- Deur-op-deur montage: De meubeldeur wordt direct op de deur van het koelapparaat gemonteerd (vaste verbinding). De meubeldeur scharniert op de scharnieren van het koelapparaat en heeft een grote deuropeningshoek van 115°.

Wel of geen vriesruimte
1-Deurs koelkasten zijn leverbaar met of zonder geintegreerde 4-sterren vriesruimte. U kunt kiezen voor meer koelruimte of voor een wat kleinere koelruimte maar met een vriesruimte voor bijvoorbeeld ijsblokjes of diep-gevroren levensmiddelen. Het reduceren van het energieverbruik is bij AEG in alle productcategorieen een bijzonder belangrijk aspect. De A+ energie-efficientieklasse A+ bij onze koel- en vriesappa-raten toont aan dat wij altijd aan de hoogste normen
voldoen.

Antibacterieel werkend immuun-systeem – al ingebouwd
De binnenwanden van de deur en van de koelruimte zijn behandeld met een anorganische werkzame stof die zeer kleine hoeveelheden zilver laat vrijkomen en daar-door de stofwisseling van micro-organismen – zoals bacterien en schimmels – onderbreekt. Daarmee wordt voorkomen dat ze groeien en zich vermeerderen. En dat voor de levensduur van uw apparaat zonder dat u er iets voor hoeft te doen. Wij vinden dit een belangrijke bijdrage aan meer hygiene in de koelkast – en aan gezondere levensmiddelen op tafel.
Korte samenvatting AEG SANTO C 41840 i Ingebouwd 205l Wit:
Deze korte samenvatting van de AEG SANTO C 41840 i Ingebouwd 205l Wit-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
AEG SANTO C 41840 i, Ingebouwd, Wit, Rechts, 205 l, 135 l, 70 l
Lange samenvatting AEG SANTO C 41840 i Ingebouwd 205l Wit :

AEG SANTO C 41840 i. Kastontwerp: Ingebouwd, Kleur van het product: Wit, Deurscharnieren: Rechts. Totale nettocapaciteit: 205 l. Nettocapaciteit koelkast: 135 l. Nettocapaciteit vriezer: 70 l, Vriescapaciteit: 4 kg/24u, Aantal sterren: 4*. Jaarlijks energieverbruik: 314 kWu, Stroomgebruik per dag: 0,86 kWh/24u

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van AEG SANTO C 41840 i Ingebouwd 205l Wit, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Design
Kastontwerp *
Ingebouwd
Kleur van het product *
Wit
Deurscharnieren *
Rechts
Draairichting deur verwisselbaar *
Yes
Prestatie
Totale nettocapaciteit *
205 l
Koelkast
Nettocapaciteit koelkast *
135 l
Vriezer
Nettocapaciteit vriezer *
70 l
Vriezer
Vriescapaciteit *
4 kg/24u
Aantal sterren *
4*
Energie
Jaarlijks energieverbruik *
314 kWu
Stroomgebruik per dag
0,86 kWh/24u
Gewicht en omvang
Breedte *
560 mm
Diepte *
550 mm
Hoogte *
Hoogte van het product
1780 mm
Overige specificaties
Ingebouwde vriezer
No