Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

AEG Favorit 88080 VI Volledig ingebouwd 12couverts vaatwasser

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
AEG
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Favorit 88080 VI
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F88080VI
Categorie
Machine for washing dishes automatically.
vaatwassers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door AEG: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 04 nov 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 17068
Deze statistiek is gebaseerd op de 73929 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 04-11-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 72227 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 26 aug 2017 14:02:15
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam AEG Favorit 88080 VI Volledig ingebouwd 12couverts vaatwasser :
De korte redactionele beschrijving van AEG Favorit 88080 VI Volledig ingebouwd 12couverts vaatwasser

Favorit 88080 VI
Meer>>>

AEG Favorit 88080 VI Volledig ingebouwd 12couverts vaatwasser:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor AEG Favorit 88080 VI Volledig ingebouwd 12couverts vaatwasser.
Inbouwafwasautomaat met LCD display met Nederlandse tekst. Extreem stil: slechts 41 dB(A)

LCD met Nederlandse tekst biedt u op overzichtelijke wijze volledige controle
Het LCD-multidisplay leidt u makkelijk en snel door de verschillende instelmogelijkheden. De actuele instellingen, etra opties en programma's worden in duidelijke tekst aangegeven.

3-in-1 functie
Indien u 3-in-1 afwasmiddelen gebruikt, worden bij de inschakeling van deze functie de programma's aangepast, zodat optimale resultaten gewaarborgd blijven. Tevens worden de waarschuwingsignalen voor 'zout bijvullen' en 'glasspoelmiddel bijvullen' uitgeschakeld.

FUZZY-technologie
AEG’s FUZZY-technologie staat voor een resultaatgerichte werking van uw afwasautomaat. Uw vaat wordt optimaal gereinigd waarbij niet meer energie en water wordt verbruikt dan noodzakelijk. Afhankelijk van het model is een afwasautomaat met FUZZY-technologie uitgerust met één of meerdere sensoren die bijvoorbeeld de vervuiling van het water meten of de hoeveelheid vaat in de afwasautomaat. Deze gegevens worden vervolgens gebruikt om de benodigde hoeveelheid water vast te stellen, het aantal spoelgangen of zelfs de hoogte van de temperatuur. Het resultaat is een perfect schone vaat tegen minimale verbruikswaarden.

Beladingsherkenning
Het beladingsherkenningssysteem stelt de hoeveelheid en de soort vaat vast die u in de afwasautomaat heeft geplaatst. Sensoren meten hoe snel het spoelwater onder in de kuip van de afwasautomaat is teruggelopen en hoe snel het spoelwater weer op temperatuur komt. Hiermee bepaalt de afwasautomaat het energieverbruik en de benodigde waterhoeveelheid voor een optimaal reinigingsresultaat. De mate waarin de beladingsherkenning werkzaam is, is afhankelijk van de programmakeuze.

Watersensor
De watersensor meet doorlopend hoe troebel het water is. Hierdoor kan bepaald worden hoe vaak het water ververst moet worden. Bij het afspoelen wordt gemeten of nog een volgende spoelgang nodig is. De mate waarin de watersensor zijn werk doet, is afhankelijk van de programmakeuze.

IMPULS-spoelen op 5 sproeiniveaus
Het vuil wordt opeenvolgend ingeweekt, opgelost en weggespoeld. Dit wordt bereikt door het water afwisselend met hoge en met lage druk op de vaat te sproeien. Een nog beter afwasresultaat wordt bereikt doordat de afwasautomaat met vijf sproeiniveaus is uitgerust. De sproeirichting en waterdruk is per sproeier verschillend en ingesteld naar de positie van de sproeier. Onderin een hogere druk voor potten en pannen en een bovenin een lagere druk ter bescherming van teer servies en glaswerk.

5-Voudig filtersysteem
Het vernuftige vijfvoudige filtersysteem van AEG zorgt altijd voor zuiver spoelwater en ontziet uw vaat. Het filtersysteem is bovendien in hoge mate zelfreinigend en dus gebruiksvriendelijk. Na elke spoelbeurt worden de uitgefilterde vuildeeltjes weggepompt.

TURBO-drogen
De beste droogresultaten worden verkregen met TURBO-drogen. Een ventilator voert de waterdamp in de afwasautomaat af naar de normale waterafvoer. Condens wordt dus niet naar buiten afgevoerd via een uitsparing in de plint. Een optimaal droge vaat zonder vlekken en strepen.

Aqua-Control met alarm
Aqua-Control betekent een optimale beveiliging tegen wateroverlast. Niet alleen wordt indien nodig de watertoevoer door de Aqua-stop afgesloten, maar de Aqua-control zorgt er ook voor dat in noodgevallen het water wordt weggepompt. Ook als de afwasautomaat niet is ingeschakeld. Bovendien wordt u door een alarm hierop attent gemaakt.Kenmerken:
8 Programma's en 5 temperaturen
Extra voorspoelen
ECO 50°C
Normaal 50°C en 65°C
Glas 45°C
Tiptoetsbediening in bovenzijde deur
Het LC-Display licht rood op indien zout en/of glansspoelmiddel bijgevuld dient te worden
LED-indicatie en akoestisch signaal bij storing
Korte samenvatting AEG Favorit 88080 VI Volledig ingebouwd 12couverts vaatwasser:
Deze korte samenvatting van de AEG Favorit 88080 VI Volledig ingebouwd 12couverts vaatwasser-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
AEG Favorit 88080 VI, Volledig ingebouwd, Roestvrijstaal, LCD, 12 couverts, 41 dB, A
Lange samenvatting AEG Favorit 88080 VI Volledig ingebouwd 12couverts vaatwasser :

AEG Favorit 88080 VI. Kastontwerp: Volledig ingebouwd, Kleur bedieningspaneel: Roestvrijstaal, Beeldscherm type: LCD. Aantal couverts: 12 couverts, Geluidsniveau: 41 dB, Droogklasse: A. Energieverbruik per cyclus: 1,05 kWu, Waterconsumptie per cyclus: 14 l. Breedte: 596 mm, Diepte: 570 mm, Hoogte: 820 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van AEG Favorit 88080 VI Volledig ingebouwd 12couverts vaatwasser, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Design
Kastontwerp *
Volledig ingebouwd
Deurkleur *
Niet van toepassing
Kleur bedieningspaneel
Roestvrijstaal
Beeldscherm type
LCD
Prestatie
Aantal couverts *
12 couverts
Geluidsniveau *
41 dB
Aantal wasprogramma's *
8
Prestatie
Droogklasse *
A
Wasklasse
A
Energie
Energieverbruik per cyclus *
1,05 kWu
Waterconsumptie per cyclus *
14 l
Gewicht en omvang
Breedte *
596 mm
Diepte *
570 mm
Hoogte *
Hoogte van het product
820 mm