X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
AEG
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
PRINCESS7 WAS VL 1200 7KG
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
AQXXF129H
Categorie :
Machines used for washing clothes.
wasmachines
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door AEG: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 16 jun 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 07 jun 2016 11:00:04
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 4326
Deze statistiek is gebaseerd op de 68106 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 16-06-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66362 gratis Open Icecat-gebruikers.
Korte samenvatting AEG PRINCESS7 WAS VL 1200 7KG:
Deze korte samenvatting van de AEG PRINCESS7 WAS VL 1200 7KG-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
AEG PRINCESS7 WAS VL 1200 7KG
Lange samenvatting AEG PRINCESS7 WAS VL 1200 7KG:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van AEG PRINCESS7 WAS VL 1200 7KG, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
AEG PRINCESS7 WAS VL 1200 7KG. Jaarlijkse energieverbruik wassen: 260 kWu, Jaarlijks waterverbruik wassen: 14000 l
Login or signup for Full Icecat
to access all product specs
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Wasprogramma's
Allergiewasprogramma
Yes
Wasprogramma voor zwarte was
Yes
Energie
Jaarlijkse energieverbruik wassen *
The amount of energy a washing machine uses per year, with average use.
260 kWu
Jaarlijks waterverbruik wassen *
The amount of water a washing machine uses per year, with average use.
14000 l