Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

AEG LAVAMAT 66800 Vrijstaand Voorbelading 6kg 1600RPM Wit

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
AEG
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
LAVAMAT 66800
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
66800
Categorie
Machines used for washing clothes.
wasmachines
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door AEG: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 13 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 14497
Deze statistiek is gebaseerd op de 69168 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 13-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 67408 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:45:08
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam AEG LAVAMAT 66800 Vrijstaand Voorbelading 6kg 1600RPM Wit :
De korte redactionele beschrijving van AEG LAVAMAT 66800 Vrijstaand Voorbelading 6kg 1600RPM Wit

LAVAMAT 66800 / 2150 W
Meer>>>

AEG LAVAMAT 66800 Vrijstaand Voorbelading 6kg 1600RPM Wit

De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor AEG LAVAMAT 66800 Vrijstaand Voorbelading 6kg 1600RPM Wit.
- Energie effiëntieklasse A, Wasresultaat A, Droogresultaat A .
Met de Nieuwe Klasse staat u qua energie- en waterverbruik altijd aan de veilige kant. De indeling in de energie-efficiëntieklassen geschiedt volgens de meest recente EU-kaderrichtlijnen. Zo zijn onze producten ook internationaal vergelijkbaar. Dankzij de energielabels kunt u de prestaties van apparaten m.b.t. energieverbruik direct met elkaar vergelijken.

- Grote wascapaciteit: 6 kilo wasgoed in één wasbeurt.
De ruime trommel behandelt uw wasgoed aanzienlijk voorzichtiger - dankzij het grotere volume wordt vooral teer wasgoed voorzichtiger gewassen, omdat het meer bewegingsruimte heeft. De 6-kg-trommel heeft dus veel ruimte voor uw wasgoed - en wast als dat nodig is natuurlijk ook een berg wasgoed in één keer. En dat met het hoogste wasresultaat A ...

- Maximale centrifugeertoerental:1600 tpm plus keuzetoets voor reductie van toerental en spoelstop .

- Lage verbruikswaarden, 45 liter, 1,02 kWh .

- Rustig dankzij 3-sterren- geluidsisolatie .

- Volelektronische éénknopsbediening voor makkelijke programmakeuze .
Hoe wilt u het hebben? Wat voor textiel u ook wilt wassen, de LAVAMAT heeft er een programma voor: één draai aan de knop en u heeft programma en temperatuur gekozen. De rest neemt de volelektronische besturing met Fuzzy Logic technologie van u over.

- Display .
Display met o.a. elektronische indicatie van de resterende looptijd.

- Programmaverloop-indicatie .

- Speciale programma's: fijne was, eco, opfrissen, handwas, wol/zijde .
Bij de LAVALOGIC- en 8-serie modellen kunt u zelfs heel eenvoudig uw persoonlijke wasprogramma's samenstellen. Willekeurige programma's met of zonder extra functie kunt u nu eenvoudig in het geheugen opslaan.

- Extra functies: LED-indicatie van programmaverloop, Spoelen +, tijd besparen met KORT, Vlekken .

- ART: snelbevochtigingstechniek .
Dankzij de snelbevochtigingstechniek (ART-systeem) maakt de LAVAMAT nog efficiënter gebruik van water. Bij het ART-systeem (Advanced Rinse Technique) wordt m.b.v. een sproeier het wasgoed bijzonder snel en grondig nat gemaakt. Daardoor wordt de waswerking beter en wordt het wasgoed bijzonder voorzichting behandeld. De combinatie van het ART-systeem en sensorgeregelde waterdosering verkort de programmalooptijd - altijd afgestemd op soort en hoeveelheid wasgoed. Verder bepaalt het ART-systeem het aantal spoelgangen en de hoeveelheid spoelwater.

- Extra grote vulopening van 30 cm Ø .
De grote vulopening met een diameter van 30 cm zorgt voor het makkelijker beladen en leeghalen van de LAVAMAT, met name bij volumineus beddengoed en tafellinnen.

- Aqua-stop .
Dubbelwandige toevoerslang tegen wateroverlast.

- In hoogte verstelbare voeten voor het compenseren van oneffenheden in de vloer .Korte samenvatting AEG LAVAMAT 66800 Vrijstaand Voorbelading 6kg 1600RPM Wit:
Deze korte samenvatting van de AEG LAVAMAT 66800 Vrijstaand Voorbelading 6kg 1600RPM Wit-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
AEG LAVAMAT 66800, Vrijstaand, Voorbelading, Wit, Links, 6 kg, 1600 RPM
Lange samenvatting AEG LAVAMAT 66800 Vrijstaand Voorbelading 6kg 1600RPM Wit :

AEG LAVAMAT 66800. Kastontwerp: Vrijstaand, Type lader: Voorbelading, Kleur van het product: Wit. Capaciteit trommel: 6 kg, Maximale centrifugesnelheid: 1600 RPM, Wasklasse: A. Energieverbruik wassen: 1,02 kWu, Waterconsumptie per cyclus: 45 l. Breedte: 600 mm, Diepte: 600 mm, Hoogte: 850 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van AEG LAVAMAT 66800 Vrijstaand Voorbelading 6kg 1600RPM Wit, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Thanks for ordering a data-sheet fix by Icecat.

Your data-sheet will be described/fixed in couple of days.

Design
Kastontwerp *
The design of the protective casing for the device.
Vrijstaand
Type lader *
The way in which the device is loaded e.g. front load, top load.
Voorbelading
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Wit
Deurscharnieren *
Door hinge location or type, wich is movable joint or mechanism on which a door, gate, or lid swings as it opens and closes or which connects linked objects.
Links
Prestatie
Capaciteit trommel *
The amount of clothes that the washing machine drum can hold.
6 kg
Maximale centrifugesnelheid *
The quickest that the washing machine or dryer can spin.
1600 RPM
Wasklasse *
This labelling scheme is designed to offer a standardised method of choosing the most energy efficient washing appliances. The label also gives ratings for washing performance ('A' - most efficient, 'G' - least efficient).
A
Centrifuge-droger klasse *
Het centrifuge-droger efficiëntie-oordeel volgens de EU energielabels. De labels gaan van A (meest efficiënt) tot G (minst efficiënt).
A
Timer
Yes
Geluidsniveau *
The amplitude level of the undesired background noise, usually measured in decibels (db).
54 dB
Wasprogramma's
Allergiewasprogramma
Yes
Wasprogramma voor zwarte was
Yes
Energie
Energieverbruik wassen *
The amount of electricity that is used per wash.
1,02 kWu
Waterconsumptie per cyclus
The amount of water, usually measured in litres, that the device uses with every wash.
45 l
Gewicht en omvang
Breedte *
The measurement or extent of something from side to side.
600 mm
Diepte *
The distance from the front to the back of something.
600 mm
Hoogte *
Hoogte van het product
850 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
85 kg