X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
AEG
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
6630K-MN
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
6630K-MN
Categorie :
Cooking appliance, or the flat top part of a cooker, with hotplates or burners.
kookplaten
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door AEG: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jul 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 29 dec 2016 17:09:02
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 7816
Deze statistiek is gebaseerd op de 64978 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-07-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 63287 gratis Open Icecat-gebruikers.
Korte samenvatting AEG 6630K-MN Ingebouwd Electrisch Zwart kookplaat:
Deze korte samenvatting van de AEG 6630K-MN Ingebouwd Electrisch Zwart kookplaat-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
AEG 6630K-MN , Ingebouwd, Electrisch, Zwart, Sensor, Digitaal
Lange samenvatting AEG 6630K-MN Ingebouwd Electrisch Zwart kookplaat:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van AEG 6630K-MN Ingebouwd Electrisch Zwart kookplaat, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
AEG 6630K-MN . Kastontwerp: Ingebouwd, Type kookplaat: Electrisch, Kleur van het product: Zwart. Soort bediening: Sensor, Type timer: Digitaal
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Design
Kastontwerp*
The design of the protective casing for the device.
Ingebouwd
Type kookplaat*
A hob (burner on top of cooker) can be gas, induction, ceramic etc.
Electrisch
Aantal branders/kookzones*
The quantity of burners, which are the parts of a cooker that emit flames.
4
Kleur van het product*
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
Ergonomie
Timer
Yes
Type timer
Digitaal
Soort bediening *
The way in which the device is controlled.
Sensor