X

Icecat the open catalog

Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Adaptec
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
SCSI Card ASC-29320A-R
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
2060800?10PK
Categorie :
An explansion board you insert into your computer so the computer can be connected to a network
interfacekaarten/-adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Adaptec: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:26:48
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 6156
Deze statistiek is gebaseerd op de 68081 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66337 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 5 year limited warranty, 2 years tech support
Lange productnaam Adaptec SCSI Card ASC-29320A-R interfacekaart/-adapter:
De korte redactionele beschrijving van Adaptec SCSI Card ASC-29320A-R interfacekaart/-adapter
ASC-29320A-R SCSI Card 64-bit half size PCI-X 133MHz single channel U320SCSI RAID 0-1-10 10PK bulk
Korte samenvatting Adaptec SCSI Card ASC-29320A-R interfacekaart/-adapter:
Deze korte samenvatting van de Adaptec SCSI Card ASC-29320A-R interfacekaart/-adapter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Adaptec SCSI Card ASC-29320A-R, PCI, 320 Mbit/s, RAID 0, 1, 10, PC, Bedraad, Internal
Lange samenvatting Adaptec SCSI Card ASC-29320A-R interfacekaart/-adapter:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Adaptec SCSI Card ASC-29320A-R interfacekaart/-adapter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Adaptec SCSI Card ASC-29320A-R. Hostinterface: PCI. Overdrachtssnelheid: 320 Mbit/s, Datalink-protocollen: RAID 0, 1, 10, Platform: PC
Adaptec SCSI Card ASC-29320A-R Login or signup for Full Icecat
to access all product specs
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
   Login or signup for Full Icecat to access all product specs
Here, we only show product specs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.