X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Acer
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
STYLUS PENLIGHT TBV ACER PDA N-SERIES
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
SL.51902.001
Categorie :
Small pen-shaped instrument used to input commands onto a computer screen, mobile device or graphics tablet.
stylus-pennen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Acer: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:16:22
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 9002
Deze statistiek is gebaseerd op de 68187 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66432 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Acer STYLUS PENLIGHT TBV PDA N-SERIES stylus-pen:
De korte redactionele beschrijving van Acer STYLUS PENLIGHT TBV PDA N-SERIES stylus-pen
ACER STYLUS PENLIGHT TBV ACER PDA N-SERIES

Marketingtekst Acer STYLUS PENLIGHT TBV PDA N-SERIES stylus-pen

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Acer STYLUS PENLIGHT TBV PDA N-SERIES stylus-pen.
Not only a stylus but also aids clicking and writing in low light environments. In addition the Penlight stylus also provides a re-set function.
Korte samenvatting Acer STYLUS PENLIGHT TBV PDA N-SERIES stylus-pen:
Deze korte samenvatting van de Acer STYLUS PENLIGHT TBV PDA N-SERIES stylus-pen-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Acer STYLUS PENLIGHT TBV ACER PDA N-SERIES
Lange samenvatting Acer STYLUS PENLIGHT TBV PDA N-SERIES stylus-pen:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Acer STYLUS PENLIGHT TBV PDA N-SERIES stylus-pen, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Acer STYLUS PENLIGHT TBV ACER PDA N-SERIES
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs