X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Acer
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
512MB DDR2-RAM
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
ME.DT2AP.512
Categorie :
Het werkgeheugen, ook wel RAM (Random Access Memory) genaamd, is een belangrijk onderdeel van computers, servers en andere elektronica. Dit geheugen is over het algemeen veel sneller dan het permanente geheugen van uw computer en wordt gewist wanneer u de computer uitzet. Een geheugenuitbreiding is vaak een efficiënte en goedkope manier om uw wat oudere computer zo up te graden dat hij weer een tijd mee kan.
geheugenmodules
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Acer: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:15:47
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 10136
Deze statistiek is gebaseerd op de 67946 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66205 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Acer 512MB DDR2-RAM 0.5GB DDR2 400MHz geheugenmodule:
De korte redactionele beschrijving van Acer 512MB DDR2-RAM 0.5GB DDR2 400MHz geheugenmodule
512MB DDR2-RAM, 400 MHz

Marketingtekst Acer 512MB DDR2-RAM 0.5GB DDR2 400MHz geheugenmodule

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Acer 512MB DDR2-RAM 0.5GB DDR2 400MHz geheugenmodule.
The Value Select line provides quality, tested, compatible desktop memory at competitive prices. The Value Select line is qualified for major current desktop systems. All Value Select modules are backed by Corsair's comprehensive warranty.
Korte samenvatting Acer 512MB DDR2-RAM 0.5GB DDR2 400MHz geheugenmodule:
Deze korte samenvatting van de Acer 512MB DDR2-RAM 0.5GB DDR2 400MHz geheugenmodule-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Acer 512MB DDR2-RAM, DDR2, 1 x 0.5 GB
Lange samenvatting Acer 512MB DDR2-RAM 0.5GB DDR2 400MHz geheugenmodule:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Acer 512MB DDR2-RAM 0.5GB DDR2 400MHz geheugenmodule, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Acer 512MB DDR2-RAM. Intern geheugentype: DDR2, Geheugenlayout (modules x formaat): 1 x 0.5 GB
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geheugen
Intern geheugen*
A computer's memory which is directly accessible to the CPU.
0,5 GB
Intern geheugentype*
The type of internal memory such as RAM, GDDR5.
DDR2
Kloksnelheid geheugen*
The frequency at which the memory (e.g. RAM) runs.
400 MHz
Geheugen
Geheugenlayout (modules x formaat) *
1 x 0,5 GB
Overige specificaties
Geheugentechnologie
List of technologies relating to memory enhancement
PC - 3200