X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Acer
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
EMR Pen TMC300
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
LC.T2801.017
Categorie :
Small pen-shaped instrument used to input commands onto a computer screen, mobile device or graphics tablet.
stylus-pennen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Acer: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:21:46
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 37557
Deze statistiek is gebaseerd op de 66585 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 64854 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Acer EMR Pen TMC300 stylus-pen:
De korte redactionele beschrijving van Acer EMR Pen TMC300 stylus-pen
EMR Pen TMC300

Marketingtekst Acer EMR Pen TMC300 stylus-pen

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Acer EMR Pen TMC300 stylus-pen.
Als u een Tablet PC hebt aangeschaft, is dit het accessoire dat u nodig hebt. Deze optie helpt u nog meer functionaliteit uit uw Tablet PC te halen.
Korte samenvatting Acer EMR Pen TMC300 stylus-pen:
Deze korte samenvatting van de Acer EMR Pen TMC300 stylus-pen-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Acer EMR Pen TMC300
Lange samenvatting Acer EMR Pen TMC300 stylus-pen:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Acer EMR Pen TMC300 stylus-pen, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Acer EMR Pen TMC300
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Technische details
Compatibiliteit
Systemen waarmee het product samenwerkt.
TravelMate C300