X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Acer
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Ez Dock II
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
LC.D0303.004 show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie :
Een platform waarin je een notebook/laptop kunt schuiven. Het docking-station bevat meestal slots voor uitbreidingdskaarten, bays voor opslagapparatuur, en I/O-connectoren voor randapparatuur, zoals printers en monitoren. Wanneer een notebook in een docking-station is geschoven, is het eigenlijk een desktop pc geworden. Het voordeel is dat de data in beide modes beschikbaar is, aangezien de data op de hard disk van de notebook staat. Dankzij een docking-station geniet je de voordelen van portabiliteit van een notebook en de uitbreidingsmogelijkheden en het gebruiksgemak van een desktop pc.
notebook docks & poortreplicators
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Acer: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 28 okt 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:08:54
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 73168
Deze statistiek is gebaseerd op de 67946 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 28-10-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66205 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Acer Ez Dock II notebook dock & poortreplicator:
De korte redactionele beschrijving van Acer Ez Dock II notebook dock & poortreplicator
Ez Dock II

Marketingtekst Acer Ez Dock II notebook dock & poortreplicator

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Acer Ez Dock II notebook dock & poortreplicator.
De Acer ezDock II is de meest kosteneffectieve manier om uitbreidingsmogelijkheden op desktopniveau toe te voegen aan bepaalde Acer TravelMate notebooks. Ontwikkeld voor maximale compatibiliteit en betrouwbaarheid, vereenvoudigt de Acer ezDock II uw IT-infrastructuur, verlaagt het de apparatuurkosten, en biedt het optimale flexibiliteit voor moderne en legacy aansluitingen, en helpt u zo uw lange-termijn IT-doelstellingen te realiseren.

Directe uitbreiding, lange-termijn waarde
- Maximaliseert return-on-investment: Acer ezDock II's slimme "one size fits all" ontwerp maakt ondersteuning mogelijk voor bepaalde TravelMate modellen.

- Beschermt hightech investeringen: Acer ezDock II bevat een selectie van zowel de nieuwste als legacy interfaces.

- Biedt maximale functionaliteit: maakt het mogelijk de zes USB 2.0- en twee IEEE-1394-poorten op het dock tegelijk te gebruiken met die op de notebook.

Zeer efficiënte gebruiksmogelijkheden
- Bespaart tijd en verhoogt de efficiency: Acer ezDock II is een innovatieve oplossing die in één simpele handeling direct aansluiting mogelijk maakt van meerdere apparaten.

- Biedt plug&play productiviteit: apparaten kunnen worden toegevoegd en verwijderd op de Acer ezDock II zonder dat een reboot van de notebook nodig is.

- Houdt kabels en apparaten netjes en zonder kabelwarboel: Acer ezDock II leidt kabels correct en veilig naar het werkstation ter verbetering van de bureausituatie en grotere veiligheid.

- Verleent maximale ondersteuning en uitbreiding: Acer ezDock II is voorzien van 22 aansluitingen, poorten en slots met een brede reeks interfacetypes waaronder netwerken, audio, video en data voor ‘best-of-class’ veelzijdigheid.

Duurzaamheid en betrouwbaarheid
- Maximaliseert betrouwbaarheid: Acer ezDock II is getest om te voldoen aan dezelfde hoge-kwaliteit betrouwbaarheidsstandaarden die verwacht worden van TravelMate-notebooks.

- Verlengt de levensduur van apparatuur: Acer ezDock II vermindert de noodzaak van frequent in- en uitpluggen van apparaten aanzienlijk, minimaliseert zo slijtage aan poorten en aansluitingen, en verlaagt het risico op accidentele schade.

- Beschermt tegen stroomfluctuaties: geïntegreerde beveiliging tegen spanningspieken belooft toegevoegde veiligheid en de energiezuinige 135W adapter is compatibel met de volledige reeks TravelMate-notebooks en accessoires.
Korte samenvatting Acer Ez Dock II notebook dock & poortreplicator:
Deze korte samenvatting van de Acer Ez Dock II notebook dock & poortreplicator-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Acer Ez Dock II, S-Video, 320 x 219,5 x 70,2 mm
Lange samenvatting Acer Ez Dock II notebook dock & poortreplicator:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Acer Ez Dock II notebook dock & poortreplicator, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Acer Ez Dock II. TV-aansluiting: S-Video. Afmetingen (BxDxH): 320 x 219,5 x 70,2 mm
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Poorten & interfaces
Aantal USB 2.0-poorten*
USB 2.0 poorten hebben een data-overdrachtssnelheid van 480 Mbps, u kunt er allerlei randapparatuur op aansluiten en ze werken ook met USB 1.1 apparaten.
6
Seriële poort(en)
Seriële poorten werden veel gebruikt voor het aansluiten van een toetsenbord en een muis. Tegenwoordig worden ze wel gebruikt voor het doen van instellingen aan een router.
1
Parallelle poort(en)
The number of parallel ports. Parallel ports, also known as printer ports, are a type of interface found on computers (personal and otherwise) for connecting peripherals. In computing, a parallel port is a parallel communication physical interface. Parallel ports were common in the 1980s and '90s (mostly conforming to industry standard IEEE 1284) but are now being replaced by USBs and other ports.
1
Lijningang
Line in is een audio-ingang.
Yes
Aantal Ethernet LAN (RJ-45)-poorten*
Number of Ethernet LAN (RJ-45) ports (connecting interfaces) in the device. Ethernet LAN (RJ-45) ports allow a computer to connect to the ethernet.
1
PS/2 poort(en)
Het aantal PS/2-connectoren voor het aansluiten van toetsenborden en muizen. De naam komt van IBM Personal System/2.
2
VGA (D-Sub)poort(en)
Aansluiting voor een analoge monitor
1
TV-aansluiting
Description of TV Out port
S-Video
Hoofdtelefoonuitgangen*
Number of sockets /ports where headphones are connected.
1
Microfoon, line-in ingang*
The socket where a microphone is connected to the device.
Yes
Poorten & interfaces
Aansluiting voor netstroomadapter
The socket/plug where the DC electricity supply connects to the device.
Yes
Aantal IEEE 1394-/Firewire-poorten
FireWire poorten zijn zeer geschikt voor het aansluiten van randapparatuur die hoge bandbreedtes en/of veel stroom nodig heeft. Het is verkrijgbaar in de snelheden 400 en 800 Mbps.
2
Netwerk
Ethernet LAN, data-overdrachtsnelheden
De verschillende snelheden van de Ethernet LAN-verbinding in megabit per seconde.
10, 100, 1000 Mbit/s
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
1,3 kg
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
320 x 219,5 x 70,2 mm
DVI-poort
Digital Visual Interface (DVI) is een videoweergave-interface voor het verbinnden van een videobron aan een weergave-apparaat, zoals een computermonitor.
Yes
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
1 x RJ-11
1 x SPDIF