X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Acer
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
KB.ASP07.077
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
KB.ASP07.077
Categorie :
Het toetsenbord is samen met de muis de belangrijkste manier van communiceren met de computer. Toetsenborden zijn over het algemeen voorzien van toetsen voor alle letters van het alphabet, nummers en een aantal leestekens. Veel moderne toetsenborden, multimediatoetsenborden genaamd, hebben ook toetsen waarmee u bijvoorbeeld direct muziek kunt afspelen of uw mail lezen. De drie belangrijkste aansluitingen zijn: \
- USB is de modernste. Deze herkent u aan de platte stekker.\
- PS/2 wordt nog veel gebruikt voor PC\'s. Deze kunt u herkennen aan de ronde stekker.\
- Bluetooth is een draadloze methode.
toetsenborden
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Acer: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 20 mei 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:56:25
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 39014
Deze statistiek is gebaseerd op de 68052 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 20-05-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66310 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Acer KB.ASP07.077 QWERTZ Zwitsers Zwart toetsenbord:
De korte redactionele beschrijving van Acer KB.ASP07.077 QWERTZ Zwitsers Zwart toetsenbord
Keyboard Swiss German
Korte samenvatting Acer KB.ASP07.077 QWERTZ Zwitsers Zwart toetsenbord:
Deze korte samenvatting van de Acer KB.ASP07.077 QWERTZ Zwitsers Zwart toetsenbord-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Acer KB.ASP07.077, QWERTZ, Zwitsers, Notebook, Recht, Zwart, Aspire 5620, Aspire 5620G, Aspire 5670
Lange samenvatting Acer KB.ASP07.077 QWERTZ Zwitsers Zwart toetsenbord:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Acer KB.ASP07.077 QWERTZ Zwitsers Zwart toetsenbord, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Acer KB.ASP07.077. Toetsenbordindeling: QWERTZ, Taal toetsenbord: Zwitsers, Bedoeld voor: Notebook. Kleur van het product: Zwart. Compatibiliteit: Aspire 5620, Aspire 5620G, Aspire 5670
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Toetsenbord
Toetsenbordindeling*
The type of keys on a keyboard, and their position on the keyboard. This can differ from country to country.
QWERTZ
Taal toetsenbord*
The letters which are marked on the keys for convenience of the keyboard usage with specific language.
Zwitsers
Bedoeld voor*
What the product is used for.
Notebook
Stijl toetsenbord*
The style of the keyboard e.g. straight, curved.
Recht
Design
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
Intern
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Muis
Inclusief muis *
A mouse is included with this product.
Yes
Overige specificaties
Compatibiliteit
Systemen waarmee het product samenwerkt.
Aspire 5620, Aspire 5620G, Aspire 5670
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Acer KB.ASP07.078 toetsenbord
Acer KB.ASP07.078 toetsenbord
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
KB.ASP07.078
EUR 28,84
(excl. VAT)
EUR 34,90(incl. VAT)
Acer KB.ASP07.071 toetsenbord
Acer KB.ASP07.071 toetsenbord
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
KB.ASP07.071
EUR 25,31
(excl. VAT)
EUR 30,63(incl. VAT)