X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Acer
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
AL2051WBs
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
ET.L7008.050 show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie :
TFT/LCD monitoren maken gebruik van een nieuwe techniek voor het weergeven van het beeld, waardoor ze zeer plat zijn en niet flikkeren. Wilt u meer ruimte op uw bureau, of wilt u uw monitor kunnen verplaatsen zonder u een breuk te tillen? Dan zijn deze monitoren ideaal voor u!
computer monitoren
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Acer: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 11 mrt 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:34:32
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 21760
Deze statistiek is gebaseerd op de 68052 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 11-03-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66310 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Acer AL2051WBs 20" computer monitor:
De korte redactionele beschrijving van Acer AL2051WBs 20" computer monitor
AL2051WBs, 50.8 cm (20 ") CrystalBrite Wide LCD (1680x1050), 2ms, 1000:1, DVI, 300 cd/m2, TCO03

Marketingtekst Acer AL2051WBs 20" computer monitor

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Acer AL2051WBs 20" computer monitor.
The Acer AL2051WB is a dynamic gaming and entertainment display solution, the Vista optimised display integrates CrystalBrite Technology rendering virant colors aswell rapid response rates for exciting gaming and action movies. This 20’’ Wide LCD is the ideal display solution for Gamers, Media lovers and Hi-tech home users whom appreciate style and drive for the best graphic performance.
Korte samenvatting Acer AL2051WBs 20" computer monitor:
Deze korte samenvatting van de Acer AL2051WBs 20" computer monitor-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Acer AL2051WBs, 1680 x 1050 Pixels, 1000:1, Kensington, 100 x 100 mm, CE, FCC, UL, VCCI, CCC, TUV-GS, TCO03, ISO13406-2, C-tick, BSMI, WHQL
Lange samenvatting Acer AL2051WBs 20" computer monitor:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Acer AL2051WBs 20" computer monitor, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Acer AL2051WBs. Resolutie: 1680 x 1050 Pixels, Typische contrastverhouding: 1000:1. Bevestigingsmogelijkheid voor kabelslot: Kensington, VESA-standaard: 100 x 100 mm. Certificering: CE, FCC, UL, VCCI, CCC, TUV-GS, TCO03, ISO13406-2, C-tick, BSMI, WHQL
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Beeldscherm
Beeldschermdiagonaal*
Maat van het beeldscherm; diagonaal gemeten in inches
50,8 cm (20")
Helderheid*
Helderheid is de hoeveelheid licht dat door het scherm wordt uitgestraald. Helderheid wordt gemeten in candellas per vierkante meter, ook wel aangeduid met: 'nits'.
300 cd/m²
Resolutie*
De resolutie van het beeldscherm wordt gegeven als lengte x hoogte uitgedrukt in pixels. Een pixel is een beeldpunt. Een hogere resolutie levert betere beelden op.
1680 x 1050 Pixels
Responstijd*
De responstijd is het tijdsverschil tussen het moment dat de grafische kaart een beeld verstuurt naar de monitor en het moment dat de monitor dat beeld weergeeft. Gewoonlijk moet deze tijd zeker onder de 25ms liggen.
2 ms
Typische contrastverhouding*
De verhouding tussen de hoeveelheid licht van het helderste wit en het donkerste zwart van de display/projector.
1000:1
Kijkhoek, horizontaal*
Maximum horizontal angle at which a display can be viewed with acceptable visual performance.
160°
Kijkhoek, verticaal*
Maximum vertical angle at which a display can be viewed with acceptable visual performance.
160°
Pixel pitch
Afstand tussen twee "beeldpunten". Hoe dichter de beeldpunten bij elkaar staan hoe scherper het beeld over het algemeen zal zijn.
0,258 mm
Grootte beeld (horizontaal)
De grootte van het daadwerkelijke beeld is vaak kleiner dan de grootte van de monitor, omdat er soms een rand om het beeld zit.
43,2 cm
Grootte beeld (verticaal)
De grootte van het daadwerkelijke beeld is vaak kleiner dan de grootte van de monitor, omdat er soms een grote rand om het beeld zit.
27 cm
Ergonomie
Bevestigingsmogelijkheid voor kabelslot*
Holes on the edge of devices through which a cable lock can be passed, so the device can be locked to a desk etc.
Kensington
Ergonomie
VESA-standaard
The product can be used wih VESA mounting interfaces.
100 x 100 mm
Plug and play
Plug & Play is een standaard voor de communicatie tussen verschillende apparatuur waardoor aansluiten/installeren zeer makkelijk wordt.
Yes
Energie
Stroomverbruik (in standby) *
The amount of electricity that is consumed when the product is on standby.
2 W
Typisch stroomverbruik *
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
50 W
Stroomverbruik (indien uit)
1 W
Certificaten
Certificering
CE, FCC, UL, VCCI, CCC, TUV-GS, TCO03, ISO13406-2, C-tick, BSMI, WHQL
Gewicht en omvang
Breedte *
The measurement or extent of something from side to side.
480 mm
Diepte *
The distance from the front to the back of something.
174 mm
Hoogte *
Hoogte van het product
410 mm
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
6,5 kg