X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Acer
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
15" LCD Flat Panel Display
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
99.L2972.322
Categorie :
TFT/LCD monitoren maken gebruik van een nieuwe techniek voor het weergeven van het beeld, waardoor ze zeer plat zijn en niet flikkeren. Wilt u meer ruimte op uw bureau, of wilt u uw monitor kunnen verplaatsen zonder u een breuk te tillen? Dan zijn deze monitoren ideaal voor u!
computer monitoren
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Acer: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:03:46
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 30370
Deze statistiek is gebaseerd op de 68052 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66310 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Acer 15" LCD Flat Panel Display 15" computer monitor:
De korte redactionele beschrijving van Acer 15" LCD Flat Panel Display 15" computer monitor
Acer FP553 15" Flat Panel Display LCD with OSD

Marketingtekst Acer 15" LCD Flat Panel Display 15" computer monitor

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Acer 15" LCD Flat Panel Display 15" computer monitor.
The LCD Monitor is only about 45% the depth of a regular CRT with the equivalent screen size (The depth of 15-inch CRT monitor is around 385mm). It saves you about half of the desk space needed for a conventional monitor, ideal for environments where space is at a premium.

The image quality of FP553 model is more excellent than most of 15 inch LCD monitors. With Acers own panel inside, the brightness of FP553 is 250 nits, and the contrast ratio reaches 350:1. Through the high image quality, FP553 can meet visual demand of customers.

Korte samenvatting Acer 15" LCD Flat Panel Display 15" computer monitor:
Deze korte samenvatting van de Acer 15" LCD Flat Panel Display 15" computer monitor-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Acer 15" LCD Flat Panel Display, 38,1 cm (15"), 250 cd/m², 1024 x 768 Pixels, 350:1, 120°, 110°
Lange samenvatting Acer 15" LCD Flat Panel Display 15" computer monitor:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Acer 15" LCD Flat Panel Display 15" computer monitor, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Acer 15" LCD Flat Panel Display. Beeldschermdiagonaal: 38,1 cm (15"), Helderheid: 250 cd/m², Resolutie: 1024 x 768 Pixels. Breedte: 390 mm, Diepte: 170 mm, Hoogte: 358 mm
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Beeldscherm
Beeldschermdiagonaal*
Maat van het beeldscherm; diagonaal gemeten in inches
38,1 cm (15")
Helderheid*
Helderheid is de hoeveelheid licht dat door het scherm wordt uitgestraald. Helderheid wordt gemeten in candellas per vierkante meter, ook wel aangeduid met: 'nits'.
250 cd/m²
Resolutie*
De resolutie van het beeldscherm wordt gegeven als lengte x hoogte uitgedrukt in pixels. Een pixel is een beeldpunt. Een hogere resolutie levert betere beelden op.
1024 x 768 Pixels
Typische contrastverhouding*
De verhouding tussen de hoeveelheid licht van het helderste wit en het donkerste zwart van de display/projector.
350:1
Kijkhoek, horizontaal*
Maximum horizontal angle at which a display can be viewed with acceptable visual performance.
120°
Kijkhoek, verticaal*
Maximum vertical angle at which a display can be viewed with acceptable visual performance.
110°
Beeldscherm
Pixel pitch
Afstand tussen twee "beeldpunten". Hoe dichter de beeldpunten bij elkaar staan hoe scherper het beeld over het algemeen zal zijn.
0,297 mm
Grootte beeld (horizontaal)
De grootte van het daadwerkelijke beeld is vaak kleiner dan de grootte van de monitor, omdat er soms een rand om het beeld zit.
30,4 cm
Grootte beeld (verticaal)
De grootte van het daadwerkelijke beeld is vaak kleiner dan de grootte van de monitor, omdat er soms een grote rand om het beeld zit.
22,8 cm
Gewicht en omvang
Breedte *
The measurement or extent of something from side to side.
390 mm
Diepte *
The distance from the front to the back of something.
170 mm
Hoogte *
Hoogte van het product
358 mm
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Acer V233HBMD 23" Full HD Zwart computer monitor
Acer V233HBMD 23" Full HD Zwart computer monitor
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
ET.VV3HE.010
 — 
Acer B273HU 27" Full HD Zwart computer monitor
Acer B273HU 27" Full HD Zwart computer monitor
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
ET.HB3HE.002
 —