X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Acer
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Assy 14.1” hinge R/L
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
6K.A03V7.004
Categorie :
A kit that is designed to help in the installation of an external antenna or wireless networking device system.
montagekits
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Acer: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:27:08
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 13885
Deze statistiek is gebaseerd op de 67907 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66138 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Acer Assy 14.1” hinge R/L:
De korte redactionele beschrijving van Acer Assy 14.1” hinge R/L
Assy 14.1” hinge R/L for Aspire 1300
Korte samenvatting Acer Assy 14.1” hinge R/L:
Deze korte samenvatting van de Acer Assy 14.1” hinge R/L-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Acer Assy 14.1” hinge R/L
Lange samenvatting Acer Assy 14.1” hinge R/L:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Acer Assy 14.1” hinge R/L, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Acer Assy 14.1” hinge R/L
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Technische details
Geschikt voor schermmaten
The different screen sizes which the device can work with.
14.1