X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
3M
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
OHP1750 Overhead Projector
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
OHP1750N
Categorie :
Type of slide projector that is used to display images to an audience. An overhead projector typically consists of a large box containing a very bright lamp and a fan to cool it. On top of the box is a large fresnel lens that collimates the light. Above the box, typically on a long arm, is a mirror and lens that focusses and redirects the light forward instead of up.
overhead-projectoren
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door 3M: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:26:01
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 15198
Deze statistiek is gebaseerd op de 68052 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66310 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam 3M OHP1750 Overhead Projector:
De korte redactionele beschrijving van 3M OHP1750 Overhead Projector
OHP1750 Overheadprojector

Marketingtekst 3M OHP1750 Overhead Projector

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor 3M OHP1750 Overhead Projector.
De 1700 serie zijn betaalbare projectoren die speciaal ontworpen zijn voor gebruik in het onderwijs en in kleine bedrijven. De vier modellen van de serie zijn stevig en betrouwbaar. Met hun robuuste uiterlijk kunnen ze tegen een stootje.
Korte samenvatting 3M OHP1750 Overhead Projector:
Deze korte samenvatting van de 3M OHP1750 Overhead Projector-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
3M OHP1750 Overhead Projector, EVD (36V), Zwart, Wit
Lange samenvatting 3M OHP1750 Overhead Projector:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van 3M OHP1750 Overhead Projector, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
3M OHP1750 Overhead Projector. Soort lamp: EVD (36V). Kleur van het product: Zwart, Wit
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Lenssysteem
Maximum shooting area
28,5 cm
Brandpuntbereik
Bij het kiezen van een nieuwe lens of camera-met-ingebouwde-lens, is de belangrijkste afweging het brandpuntbereik: hoeveel we in één beeld kunnen opnemen en hoe ver we kunnen inzoomen op details in de verte, worden hierdoor bepaald. Het brandpuntbereik wat je nodig hebt hangt vooral af van je afstand tot de onderwerpen die je wilt fotograferen of filmen.
310 mm
Projector
Projector helderheid
Hoe hoger de lichtopbrengst, hoe beter de projector ook geschikt is voor gebruik bij daglicht.
4500 ANSI lumens
Video
Signaal/ruis-verhouding
De verhouding tussen signaal- en ruisintensiteit
45 dB
Poorten & interfaces
Lengte snoer
How long the cable is.
4,6 m
Kleur
Kleur van het product
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart, Wit
Energie
AC invoer frequentie
50 Hz
AC invoer voltage
The voltage of the AC electricity that is inpitted into the product.
230 V
Gewicht en omvang
Breedte
The measurement or extent of something from side to side.
382 mm
Diepte
The distance from the front to the back of something.
401 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
13,1 kg
Lampen
Soort lamp
EVD (36V)
Vermogen lamp
The power of the lamp, usually measured in watts (W).
400 W