X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
3M
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Post-it Würfel 2028NB
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
2028NB show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie :
Notebooks of various sizes, often containing lined/ruled paper, used for writinh notes.
schrijfblokken & schriften
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door 3M: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 04 nov 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:36:37
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 20396
Deze statistiek is gebaseerd op de 68106 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 04-11-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66362 gratis Open Icecat-gebruikers.
Korte samenvatting 3M Post-it Würfel 2028NB Groen:
Deze korte samenvatting van de 3M Post-it Würfel 2028NB Groen-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
3M Post-it Würfel 2028NB, 76 mm, 76 mm
Lange samenvatting 3M Post-it Würfel 2028NB Groen:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van 3M Post-it Würfel 2028NB Groen, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
3M Post-it Würfel 2028NB. Breedte: 76 mm, Hoogte: 76 mm
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Technische details
Aantal per verpakking
The amount in each pack.
450
Kleur van het product
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Groen
Gewicht en omvang
Hoogte
Hoogte van het product
76 mm
Breedte
The measurement or extent of something from side to side.
76 mm